Arg, less men framför allt besviken!

Fattar inte hur du kan bete dig som du just nu gör. Vi har inte gjort annat än ställt upp på dig. & jag har hjälpt dig trots att jag själv egentligen inte har orkat.

Men vad är tacken?

Jo, tacken är att du skiter i oss alla.

Du som har jobbat riktgit länge för att få allt bra, då allt börjar bli bra så gör du helt enkelt så som du sagt att du inte vill ha de.

Just nu förstår jag inte alls vad det är du vill, hum.. Men allt du sagt är väl bara lögner eller? Allt som du sagt till alla. Då du har berättat för alla precis hur du vill ha ditt liv & du har sagt att "detta" kommer du aldrig mer att göra.

& helt plötsligt gör du de du säger att du aldrig mera skulle göra, eller de lutar iaf åt de hållet. Hum, har allt bara varit en lögn ELLER?


Kommentarer
Postat av: Anonym

mej veterligt har din mamma alltid brytt sig mer om sina för det mesta krångliga förhållanden med killar. än er barn, tycker ni varit tåliga och fått stå ut med mycket. Kram



2009-09-18 @ 07:50:49
Postat av: Anonym

Förstår du inte att du aldrig kommer att kunna konkurera med din egen mamma.

Det dom har och haft ihop det kan du aldrig ta ifrån dom.

Det han känner för din mamma det kan du aldrig tro att han kommer att känna för dig lilla du.

Man skall aldrig änns behöva känna att man har konkuränter dvs om en kille verkligen älskade dig så skulle han aldrig kila vidare fram och tillbaka till andra som han nu gör och alltid kommer att göra.

Hade han älskat dig så skulle han aldrig ha försökt gå tillbaka till sin fru dvs din mamma det förstår nog du med så smart är ju du med va?

och hade han älskat dig hade han även vågat stå för det till folket med vilket han inte gör.

Men jag har hört han erkänt att ni har haft sex ihop till sin fru och hemma hos svärmor sin.

Så varför förneka det jo för ni vet att det är fel det ni gör.Men det får ni ju leva med nu restan av era liv för samvetet det kan ni inte komma ifrån ingen av er./Usch

2009-10-01 @ 08:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0