Det var inte igår jag skrev här..

De var ett tag sen jag tog mig tid att skriva i bloggen. Men sen Melker föddes har man inte alls samma tid, på dagarna är jag själv med honom och på eftermiddagarna och kvällarna vill jag bara mysa med min lilla familj och  inte sitta vid datorn mera. Sen under dagarna finns de ingen tid då lilleman nästan inte sover något på dagarna, men inte gör de något när han sover så bra på nätterna.

Men vi lever och har de bra, ska ta och lägga upp lite nya bilder på bloggen på lilleman..

På återseende!


Farmor på besök

Lilleman ligger för tillfället och sover, men han vaknar väl snart och ska äta.. Jag och hjärtat sitter och försöker undera ut vad de ska bli till middag, någon som har ett bra matförslag?

Imorgon blir min första dag hemma med lilleman själv, hjärtat börjar nämligen jobba imorron. Men de kommer nog gå galant, vi har ju världens snällaste lilla prins. Men nog kommer man säkert vara lite mera sliten då man är själv med honom hela dagarna motför då man är två.

Menmen, de är de värlt då får mysa med den underbaraste hela dagarna :)

Idag har Melker haft besök av farmor som varit här och myst med honom.

¨Nåja, nu ska jag fortsätta fundera på middagen.
På återseende

Just hemkommen...

Idag har vi varit i rosvik i princip hela dagen, vi blev bjudna på middag och lilleman har myst på med farmor.

Vi har precis kommit hem och nu ligger han i sin vagn och sover medans jag och hjärtat ligger och kollar på tv. Eller hjärtat kollar på tv och jag sitter vid datorn och småsneglar mot tvn ibland.

Nu ska jag stänga ner datorn och lägga mig och vila en stund.

Pussdååå!

RSS 2.0