De var inte igår..

Har precis skickat in de sista skolarbetet, vilket känns kanonskönt! Nu är de färdigt, jag behöver inte tänka på de mera. Nu kan jag bara ta de lugnt och göra saker jag själv känner att jag orkar med då kroppen är pigg. Har inga flera MÅSTEN under en kort tidsperiod mera som känna hur bra som helst.

Nu ska jag bara fundera ut vad man skulle ha gjort för middag idag? Hum... Jag är grymt sugen på en kebabrulle, så jag får väl höra med gubben då han kommer hem om han med är sugen på skräpmat eller inte..
De återstår att se, men nu ska jag lata mig framför tvn.

På återseende!

Tack för en underbar helg.

Denna helg har varit kanon, men nu är man trött och pluggande återstår. Aldrig roligt men tyvärr är de ett ont måste.

Fredag- På förmiddagen städade jag här hemma. Då Christian kom hem från jobbet drog vi direkt till Rosvik för att skriva ut ett papper. Efter de in till stan för att hämta barnvagnen som hade kommit. Superfin var den, ska ta kort och lägga ut en bild på räservagnen ;)

Sen mot kvällen kom Hanna, Stefan, Johanna hit. Vi grillade och käka, supergott. Senare kom även Vickan, johan och även Malin tror jag de va? Vi sprelade kubb, biljard och singstar.

Kvällen blev lång, men vad gör de med trevligt sällskap?

Lördag- Då kom pappa och grabbarna hit. Christian och pappa skruva lite i pappas och cissis audi sen när dom var klar med de grillade vi kött, och lite annat och åt gratäng till.. Cissi kom hit efter jobbet. Sen surrade vi på och mös framför tvn med chips, dipp och morötter. mums! Pappa och Christian tog sig någon öl också.

Söndag- Var vi ute och fixa lite på gården, passa även på att ta hjälp av Rasmus och Oliwer för att panta bort all pant vi hade i garaget, så nu är de också bortgjort!

Sen for vi och åt mjukglass, mums!

Nu håller hjärtat på att klippa gräset, sen ska vi förbi Rosvik en snabbis och även förbi Norrfjärden för att lämna lite saker pappa och dom glömde.

Nu ska jag slita mig från datorn.
På återseende!

Om Christian bara kunde komma hem ...

Nu sitter jag här hemma och bara stampar, väntar på att christian ska komma hem och då ska vi in till stan och göra lite ärenden, vi ska även hämta hem barnvagnen som har kommit idag. Fick ett sms för två timmar sen att vagnen var här och de var bara att hämta den..

Ikväll kommer de hit lite folk och så blir de grillat till middag, mums! Sen ska dom dricka öl och så. Men ingen öl för min del, Hehehe! Nåja, de är värlt att avstå.

Nu ska jag hoppa i duschen!
På återseende!

Solen skiner även idag..

Då jag vaknade i morse slog jag igång datorn för att se en film men somnade om lika fort då. Typiskt! När jag vaknade upp igen 10.10 klev jag upp och åt frukost och efter de la jag mig i soffan och kollade på tv en liten stund lat som jag är. HAHAHA!

Sen har jag hunnit med att skicka in ännu ett arbete till Carina, så nu är jag snart klar. De känna hur bra som helst! För då är de bara ledighet som väntar fram tills lilleman väljer att titta ut.

Har sittit inne hela dagen och skrivit och så, nu kanske jag ska he mig ut en stund iallafall.

På återseende!

Idag går vi in i vecka 32, (31+0)


I vecka 32 är medelkroppslängden 44 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2000 gr.
 Huvudets omkrets är 30 cm.

 

 

 


Det har varit dåligt med datatid senaste dagarna...

Här i piteå har de varit kanonväder senaste dagarna så jag har inte alls prioriterat att sitta här vid dumburken.. Men idag har jag minsann varit tvungen att sitta vid datorn en del, har skickat in lite arbeten till Carina som jag gjort under APU:n. Då var jag klar med de, nu är de bara ett endaste arbete kvar, men de är så jobbigt att sitta inne vid datorn då de är så fruktansvärlt varmt ute.

Nåja, medans jag satt och skrev lite arbeten kikade Carina, christians mamma in här efter att hon sluta jobba. Så vi surrade lite men hon stanna inte så länge, hon skulle handla och sen hem för att äta osv.. Kort efter de kom gubben hem från jobbet och då for vi och käkade, idag blev de faktiskt ett skrov.

I denna hetta orkar man inte stå framför spisen och laga speciellt mycke mat. Haha, någon annan som håller med mig eller?

Vore jävligt skönt att bara få lägga sig i bikini och sooooola, men tyvärr så är de inget altenativ med bebis i magen. Nåja, de kommer ju fler sommrar.

Nu under kvällen har vi krattat gården, men efter ett bra tags krattande blev jag så less så jag gick in och börja städa lite här inne, har också hunnit tvätta två maskiner idag..

Nu ska jag lata mig en stund framför tvn och förhoppningsvis kommer gubben snart in :)

På återseende!

De är sjukt tråkigt att tvätta..

har precis kasta igång en tvättmaskin, jag har kommit på att de är jättetråkigt att tvätta, för så fort man fått bort all tvätt kommer de bara ny. Kan bara tänka mig hur de kommer vara då den lilla tittar ut.. Nåja..

Funderar på att hoppa i en snabbdusch och fixa mig lite. Då denna tvättmaskin är klar är de bara kasta igång en ny.

Idag vet jag inte alls vad man ska hitta på, gubben skulle nog skruva lite i bilen men annars vet jag inte alls.

Nåja, duschen väntar!
På återseende.

Undrar när du kommer bestämma dig för att se den stora världen?

Då var man hemma igen, då C kom hem från jobbet så for vi nästan direkt till Yttersta till Malin och Per. Var där och de blev en del surr och sen lastade vi däcken och vi fick även en del barnsaker som vi är väldigt tacksamma för att vi får så TUSEN TACK!

När vi skulle bege oss hemåt för att min mage berättade att den var superhungrig kom C på att vi skulle fara förbi hos Stefan och säga hej så vi gjorde de snabbt och efter de blev de hemfärd för att hämta filmen vi hyrde igår, sen for vi och lämna den och sedan vidare och beställde pizza som vi tröck i oss. Mumsigt var de!

Nu sitter jag här och kollar läget lite medans C står i duschen.

Jo förresten, på mvc fick jag lämna en del prover men allt tycktes då vara bra just nu iaf. Lillen verka må bra där han är. Han var aktiv som vanligt och hon blev nästan förvånad över hur aktiv han är. Han ligger då i läge och har öven börjat fixera sig.. Tycker de är lite tidigt, men vi får väl se när han är sugen på att se den stora världen utanför min "lilla" mage. Haha!

Nu ska jag ta min järntablett och efter de lägga mig i soffan och invänta desperata hemmafruar.

På återseende!

Mvc idag..

Usch, inatt har jag inte sovit bra.. Hoppas jag får sova bättre ikväll/natt.. Sitter i sängen med datorn och läser lite bloggar och så.. Funderar på att stänga av datorn nu och gå och stoppa något i magen. För snart kommer min hämtning som ska köra mig till mvc..

Nu har jag inte tid att sitta här mera, återkommer!

Sovmorgon..

Idag tror jag minsann att jag sov till kring 10 tiden. Inte alls illa, känner att min kropp är i lite bättre form idag än igår. Vilket man inte alls ska klaga på.

Snart ska jag nog hoppa i duschen och fixa mig lite, då C kommer hem från jobbet ska vi till luleå för att kolla på en bilbarnstol och eventuellt kolla på lite annat också. Som alltid, ska man iväg för att kolla på en grej så kollar man på mycket annat och får med sig mycket annat hem.

Juste, har tömt kameran och hade tänkt lägga ut någon bild på magen
Detta är en gammal bild på magen!



Denna bild är tagen under helgen...

En liten fundering..

Jag har en liten fundering kring detta med då magen ska till och sjunka ner. När brukar den göra de, min mage har nämligen gjort de men är bara i vecka 30, 29+4. Tycker de känns lite väl tidigt men jag vet inte.. Så till er som varit/är gravida när brukar detta ske?

Grillning för hela slanten...

Igår när gubben kom hem från jobbet for vi och handla inför middagarna nu under helgen. Sen for vi hem och fixade lite och efter de drog vi till pappa och hälsa på. Satt där och surrade och bestämde att vi skulle grilla tillsammans på lördagen.. Medans vi satt där surrade vi med Vickan och Johan och de blev grillning även fredagen då.

När vi for hem så var vi snabbt och handla lite grillkol, sen hem och då kom dom hit. Vi grillade och surrade en hel de. Kring halv ett blev jag så fruktansvärlt trött så jag la mig för att sova, då for vickan och johan hem och hjärtat kom också och la sig.

Idag lördag, vaknade vi upp rätt tidigt. Halv åtta eller något, då åt vi frukost och efter de for vi in till stan för att kolla på en bilbarnstol till lillen som snart kommer. Sen for vi vidare till kåge.. Där var vi fram tills kring ett tiden, sen hem för att grilla. Men just innan vi var i piteå fick vi punka, fan så less jag är denna jävla bil! Punka efter e4:an, dock inte de bästa så hela fälgen for ju också. Nåja, bara bita i de sura äpplet. Pappa och Cissi kom hem ett reservdäck och sen for vi hem till oss för att grilla..

Supergott blev de, dom for precis hem & jag är supertrött.. De blir nog att lata sig i soffan resten av kvällen.

På återseende!

Då var fredagen här då.

Åh, idag låg jag i sängen till 10.00. Snacka om skönt, var ett bra tag sen man kunde ligga kvar i sängen så länge. Jag vaknade kring 8 någonting och då startade jag datorn och slog på en film, riktgit bra var den.

Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, gubben kommer snart hem från jobbet och då ska vi nog in till stan och handla en sväng inför middagarna under helgen. Men sen då? Ingen aning alls, får ta och fundera ut något. Är riktgit taggad för att hitta på något nu då jag för en gångs skull är pigg i kroppen.

För övringt är jag helt klar med min praktik nu, vet ni hur bra de känns ? Hur bra som helst kan jag då säga. Så nu är de ledighet som väntar mig tills lillkillen väljer att titta ut.

Nu ska jag läsa lite bloggar.
På återseende!

Här kommer lite bilder








Oliwer var drake i pjäsen! Hur duktig som helst, supersnygg också :)

Skit också!!!

Gud så irriterande, hade tänkt lägga upp lite bilder från teatern nu. Men så blir de inte alls, går inte att lägga in bilderna på bloggen för tillfället. Nåja, jag får prova igen ikväll.

Jag är hungrig, men är då ingen ide att äta något nu så vi ska till rosvik och äta då gubben slutat jobba. Vi ska dit och äta grillat idag, MUMS!

Nu ska jag vila en stund!

Vecka 30

Bebisen

Nu kanske det börjar kännas som att du varit gravid i en evighet och det kan vara svårt att tänka sig att du ska vara gravid i ytterligare 10 veckor. Men din bebis måste fortfarande växa till sig en hel del innan han eller hon är redo att komma till världen. Bebisen är nu 41 cm från topp till tå och väger omkring 1,4 kg.

 

Även om din bebis ligger skyddad av fostervattnet och livmodern kan den känna och reagera på smärta. Man kan se med ultraljud hur bebisen övar på att andas för att göra sig redo för världen utanför. Om den sväljer fostervatten i fel struprör kan du känna hur den får hicka

Om din bebis föddes nu skulle den kunna hålla sig varm utan kuvös. Huden börjar bli mjuk och len allteftersom underhudsfettet utvecklas. Fettet isolerar mot kyla och fungerar som en energireserv.

Du

Din livmoders översta del kan du nu känna c:a 10 cm ovanför navlen. Livmodern, moderkakan och vätskemängden kommer att öka stadigt under de kommande 10 veckorna och du kommer förmodligen att gå upp ungefär ett halv kilo per vecka.

Eftersom du blir större blir det allt svårare att röra sig snabbt. Du är inte längre så smidig och du bör vara försiktig för att undvika att trilla och skada dig eller bebisen. Tänk på att bibehålla en god hållning när du sitter och står; det kommer att underlätta för dig och minska risken för smärtor i ryggen. Du bör rulla över på sidan innan du stiger upp efter liggande position för att undvika att belasta magmusklerna som är uttänjda och svagare än normalt.


uppvisning på skolan..

Igår var jag på lillebrors skola där dom hade uppvisningar, teater, sång osv.. Jätteroligt var de, och han var verkligen superduktig.. Efter de sålde som fika och lotter, så vi fikade tillsammans med pappa, cissi, grabbarna, cissis mamma, syster, pappa, hans kvinna och farmor.. Köpte även 4 lotter och vann på två av dom. Tur som vi hade!

Efter de for vi hem för att hämta en film vi skulle lämna igen och så hyrde vi en ny och la oss i sängen och kollade på den.

Idag är jag inte allt för pigg i kroppen så jag ligger bara hemma idag och vilar upp mig inför morgondagen..

Vi tog en del bilder som jag ska lägga upp senare från gårdagen..

Pussdååå!

dåligt med uppdateringar...

I helgen har de inte blivit nå uppdateringar för min del. I fredags blev jag hemma från praktiken då jag kräktes på morgonen. Så valborg för mig och hjärtat blev väl inget speciellt, var som bara hemma, for förbi en sväng till roknäs och sen förbi rosvik en snabbis..

På lördagen var Stefan och Hanna här på middag, blev grillat kött, minimajs, potatissallad, grön sallad, cola och grabbarna drack öl.

I söndags var vi förbi pappa en stund, köpte även med fika och bjöd på.

Idag har jag haft praktik, for dit till 6.30 då jag inte har sovit bra inatt då jag har haft så mycke sammandragningar och när som väl upphörde för en liten stund börja lillen sparka som en tok. Nåja, man ska inte klaga..
Blev inte full dag på praktiken idag, men dom tyckte ändå att de var bra att jag kom dit och gjorde iaf 2.5 timmar.

Nu ska jag lägga mig och vila.

RSS 2.0