Film i sängen

Melker har precis somnat, han var vaken ovanligt länge idag inte för att de gör någonting för han har varit hur glad som helst & somnade sen utan tjorv. Christian for precis till skellefteå tillsammans med sin bror Johan för att köpa en komplett huv med ruta och mätarhus till vår skoter, lika att passa på när de kom ut en på blocket till kanonpris. Inte för att jag förstår att han orkar börja åka mot skellefteå den här tiden och köpa den när han börjar jobba 5 i morgon. Nåja ... Fast å andra sidan har han letat länge men alla andra annonser han ringt på så har de hunnit bli sålt. Dom är tydligen väldigt svåra att få tag på.

Jag ska nog ta och borsta tänderna och lägga mig i sängen nu och kolla på en film som jag har på datorn. Men förmodligen kommer jag nog att somna till den för jag är så fruktansvärt trött.

Vi hörs!

snart, snart, SNART!!!

Snart är gubben hemma vilket betyder att vi ska strax och äta PIZZA! MUMSSSS!

December, en kylig månad.

Christian är i skellefteå och jobbar idag, förhoppningsvis jobbar han inte över allt för mycket. När han kommer hem blir de att åka iväg och äta pizza och efter de till rosvik där han ska sätta skoterbatteriet på laddning över natten antar jag?

Sen någon dag skulle han väl köra skotern till pappa. Hujja så kallt! Tydligen skulle hela december bli kallt vilket är trist, då går de ju inte att gå ut och promenera med vagnen. Men kan ju inte gå med Melker om de är jättekallt ute.

Bolibompa

Melker ligger på golvet och rullar runt för fulla muggar samtidigt som han kollar på bolibompa. Igår blev jag riktigt förvånad över honom då han vände sig från rygg till mage och sen drog upp benen så han stod som på knä. Herregud, rulla runt har han kunnat göra länge men redan börjar ställa dig på knä ? :O

Nåja, om man snart skulle ha gjort sig lite frukost då kanske? Eller jag kanske väntar med de tills Melker ska vila lite om ungefär en halvtimme.

Idag vet jag inte vad man skulle ha gjort, Christian kommer nog att jobba över idag och ja... Får se om Tora kommer förbi en stund eller inte.

Nu ska jag iallafall pussa lite på min favvobebis!
På återseende!

och nu då?

Just efter 16 for tora hemmåt och Christian kom hem. Kring 17 tiden gjorde jag middag och sen åt vi alla tre. Såklart åt Melker flaska!

Efter att han hade ätit fick han lägga sig och vila och jag och Christian la oss i vår säng också, men efter bara några minuter klev jag upp så jag sitter vid datorn och Melker sover och så även hans pappa. Jag måste nog snart väcka Christian så han inte sover för länge för då kanske de blir svårt för honom att somna i natt.

Om en timma har vi träffstugan, har dock ingen vidare lust att tvätta idag. Men ett ont måste!


(en nyfödd Melker)

Vi hörs!

Trots att jag är mamma är jag även en människa..

Jag har tyvärr fått bli besviken på många av mina vänner. Trots att jag har blivit en mamma så är jag ändå en människa som behöver umgås med vänner.

Men tyvärr så har många av mina vänner valt att sluta höra av sig, som om jag inte kan umgås och hitta på saker med dom längre. Men bara för att man får barn så betyder inte de att jag inte kan umgås och göra saker.

Min son, han spenderar jag mycket tid med JA. Jag är mammaledig och är med honom om dagarna själv. Men han har en pappa också som är hemma på kvällarna och jag kan göra saker jag också precis som alla andra.

Men detta kommer väl inte ni att förstå förrens ni själva är i samma sitts.

Nåja, men de kanske är nu man har fått inse vilka som verkligen är ens vänner och inte. För sen har jag underbara vänner som fortfarande hör av sig och mer än gärna umgås med mig både under dagtid då jag är själv hemma med min underbara son och men även själv med mig och er vill jag tacka!

Ni är GULD!

Nåja, Tora är på väg hit och ska spendera några timmar tillsammans med mig och Melker. De ska bli roligt! Är alltid trevligt att sitta och surra med henne. Tack för att du finns gumman!

På återseende!

Köra saker hit och dit..

Under helgen har jag inte hinnit med att uppdatera. I fredags myste vi bara framför tvn och kollade på idol. Lördag då vi vaknade Ringde Carina (Melkers farmor) och fråga om hon inte skulle få ha Melker över natten vilket hon fick då jag och christian skulle köra lite saker från Rosvik till pappa och Cissi & de skulle bli väldigt sent för Melker och han skulle bli övertrött. Så de passade fint..

Samtidigt fick vi lite sovmorgon dagen efter, när vi vaknade åkte vi till Rosvik för att hämta Melker där vi blev kvar ett tag. Har beställt underställ till Christian och mig och självklart till Melker också som han kommer kunna ha nästa vinter, perfekt då man ska åka skoter. Beställde även en flecejacka och mössa till lilleman. Så de kommer väl i slutet på Januari vilket är tur, för de blev rätt dyrt, 1300:- & som vanligt blir man så fattig kring jul då man har köpt en del julklappar.

Nåja, då vi for från Rosvik igår åkte vi direkt till Jennifer som bjöd på fika eftersom att hon har fyllt år. Men vi blev inte så långvariga då Melker blev väldigt övertrött och trodde sig inte sova då de var så mycke folk och mycket nytt att kolla på då han aldrig varit där förut.

Mot kvällen kom Lars, Lena och Sara hit och hälsade på en stund. När dom for satte vi oss i soffan och hade lite myspys med julmust nå de ändå var 1:a advent.



Nu sitter jag iallafall framför tvn och gör ingenting, Melker vilar. Själv är jag lite trött då jag sovit fruktansvärlt dåligt under natten och Melker var sugen på att kliva upp och äta gröt redan 8. Man blir fort bortskämd att få sova länge som Melker nästan alltid gör, vi brukar nästan aldrig kliva upp före 9.

Nåja, nu ska jag lata mig framför tvn.
På återseende!


Fredagsmys, om de så är de sista jag gör...

Nu sitter vi hela familjen och myser i soffan framför idol. Melker ligger i sin pappas famn och verkar somna vilken sekund som helst.

Vårt främmande for för en liten stund sen, Carina, Gunnar, Vickan och Pamela har varit förbi en stund.

Nä, men om man skulle fortsätta kolla på Idol.

Vi hörs!

Hemma ...

Idag latade vi oss och köpte ett skrovmål, vi kom hem för just över en timme sen och nu sitter hela lilla familjen framför tvn.

Jag har precis betalat alla räkningar och så, grymt skönt att de nu är bortgjort.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, imorron får ni lite bilder på plutten som jag har tagit idag.

På återseende!

Dagens fråga

När brukar ni julpynta?

vi brukar julpynta så allt är klart tills 1 advent. Men i år blev de en tjuvstart då vi gjorde de igår kväll.

vi komma, vi komma från pepparkakeland. Till julen till julen vi komma hand i hand.....

Sitter framför datorn nu medans lilleman vilar. Snart slutar Christian jobbet och då drar vi till bigboy och käkar ett skrov. Sen måste jag nog in på ICA och köpa pepparkakor för jag är så fruktansvärlt sugen på de.

Kanske är för att jag sjöng vi komma, vi komma från pepparkakeland för melker idag.



Annars idag ska vi nog inte göra någonting, kolla på tv och bara ta de lugnt. Hoppas verkligen att Melker vill sova tidigt ikväll för jag är rätt trött och sliten idag.

Nåja, om man skulle ha gjort lite nytta istället för att häcka framför datorn?

På återseende!

Nu är de jul här i vårt hus ....

Ja som ni kanske kan lista ut med rubriken som ledtråd så julpyntade vi igår. Tjuvstart, men vi hade alla julsaker i kartonger i vårt vardagsrum, så de var ingen vidare ordning. Så igår kväll ställde vi allt i sin ordning & de är så mysigt. Gud vad jag älskar julen. Dock är inte julgranen uppe ännu, men den väntar vi med ett tag till..

Idag, ja vad ska man göra? De är svinkallt ute så ingen promenad idag. Blev ingen igår heller då de var lika kallt ute. tyvärr!

Om man kanske skulle ha städat lite och göra annat sånt där jättetråkigt. Ja de får nog bli de, för vi sätter nog inte foten utanför hemmet idag.

Nu äre blöjbyte som står på schemat!
På återseende!

Slut som artist

Nu sitter jag här i soffan och kollar på tv samtidigt som jag bloggar. Melker ligger och vilar och Christian for precis för att handla lite, Melker var så trött så de var likabra att han fick sova så Christian fick fara själv.

Förresten så har jag glömt att i fredags var vi och köpte startpaketet till mig så nu ska jag börja med körkortet. Imorron ska hjärtat fara och hämta ut mina böcker eftersom de inte fanns några hemma i fredags. Sen blir de att gå kursen i början på december sen är de bara tuta och köra.

Imorgon blir de att ta en promenad med vagnen eftersom vi inte har hunnit idag, om de nu inte är jättekasst väder de vill säga.

Nåja, nu ska jag fortsätta kolla på tv.
På återseende!

-

Idag vaknade Melker tidigare än vanligt för dagen, men de spelar ingen roll då han har sovit hela natten. Känns otroligt skönt att han har börjat göra de igen..

Han har sovit hela nätterna tidigare men nu har vi fått byta mat då de inte tyckts räcka till åt den lilla underbaringen.

Så de blev mycke bättre med ny mat..

Han åt sitt kvällsmål 19.40 och vaknade i morse 07.20 så jag kan inte klaga!

Idag blir de väl rätt lugnt så här på förmiddagen och senare blir de nog att traska över och hälsa på hos Linda och Rasmus..

Vi hörs!

4 månader

Nu har de inte blivit något inlägg på ett tag. Har inte haft tid, men nu så.. Idag är de måndag och inte vilken som helst, idag blir Melker 4 månader.

Tiden bara springer iväg, vi har varit på bvc idag och vägt och mätt. 7200 g och 63.5 lång. STOR KILLE!

Just nu ligger Melker och sover som han gjort ända sen vi kom hem, sen vi böt mat på honom sover han så otroligt mycket bättre på dagarna. Han har sovit sen halv två..

Nu ska jag gå och fundera ut någon middag till oss!

barnkläder för hela slanten

Igår då jag och Tora var på stan blev de en del kläder inhandlat. Jag skulle köpa en mjukisdress till mig bara. Men de blev inte så, köpte en mjukisdress till Melker sen köpre jag även en pyjamas, strumpor och två bodysar till honom..

Sen när jag skulle gå för att köpa min dress så gick den bara att beställa, så jag har beställt den nu.. På stan hittade jag däremot en t-shirt till mig själv och Christian han blev utan för jag hittade ingenting åt honom.

Nu ligger Melker och vilar, så jag ska passa på att äta frukost nu då han sover och sen blir de att ligga framför tvn. Jag är så sjukt trött.

Idag då Christian kommer hem blir de att äta en pizza på pitstop och sen vidare till Helen för att hämta en gåstol som Melker skulle få av henne..

Efter de blir de väl hem och städa lite och så innan de blir mys framför tvn för att kolla på byggfällan och lyxfällan..

Ska fota kläderna jag köpte så ni också får se.

Vi hörs!


promenad till Tora

Just nu sover Melker, jag ska ta och göra mig klar. För när Melker vaknar är de blöjbyte och sen klä honom för att ta en promenad till Tora för att hälsa på. Senare följer Tora med oss på stan en sväng får man se om man hittar någonting.

Nu blire att göra sig klar, vi hörs!

jobbigt med övertrötta barn

Idag ska vi till Rosvik och hämta hem vagnen som vi inte fick med hem i Lördags så vi for därifrån då de var fullt i bilen. De ska bli otroligt skönt att få hem vagnen så man kan ta sig en promenad imorgon under dagen medans Christian är på jobbet.

Melker sover fortfarande vilket är bra, för de behöver han. Nu sen han börja tjorva då han ska vila och lägga sig och sova för natten blir han fort övertrött och då blir de jobbigt för både oss men framför allt för honom själv.

Då han vaknar ska jag börja städa då jag tidigare rev ut en hel garderob som ska rensas. Då jag har städat upp allt de blir de att dra dammsugaren över golvet och sen skura och dammtorka.

När Christian kommer hem från jobbet ska vi äta, eller jag ska laga maten så den är klar när han är hemma från jobbet & sen fara på lite affärer och så. Efter de till rosvik och hämta hem vagnen och sen blir de bara mys i soffan för oss tre.




På återseende!

dusch och sen gonatt!

Usch så trött jag är, & varför vet jag inte.. Jag och Melker sov ju till just efter 9. Men ah, ibland är man bara trött. Så jag funderar på om man skulle ha sprungit genom duschen och efter de lagt sig i sängen för att kolla på någon film.

Vi har precis nattat melker så skönt att han ville somna tidigare än igår så han somnade en stund efter 10. Vet inte riktigt vad han fått för sig, förut somnade han alltid mellan 8-9. Nåja, mamma älskar dig ändå gubben! du är mitt allt <3

Nu kom älsklingen min upp från tvättis så jag ska höra om han är sugen på att kolla på någon film.



Vi hörs!

Dagens fråga

När har era barn fått tänder?

Svullen och irriterad

Melker har börjat tjorva otroligt mycke nu på dagarna då han ska vila. Han bara skriker då man lägger honom i sängen. Men sen om han får komma upp och ligga på ett täcke och tugga på alla sina leksaker då kan han lätt somna..

Förut har de alltid gått väldigt lätt när man ska lägga honom då har man bara lagt honom i sängen och slagit igång sängmobilen och så har han somnat. Men förhoppningsvis är de bara någon period han är i och att han sen återgår till hur man har lagt honom tidigare.

Sen kliar de väldigt mycket i tandköttet för honom så de kanske har med de att göra. Han är svullen och röd både uppe och nere. Kanske tänder på g då ?

Idag ska vi inte göra så mycket, jag har precis diskat och när Melker vaknar om han är på bra humör blir de nog lite städning..

Ikväll ska vi nog bara ta de lugnt och även hämta hem audin som just nu står hos pappa. Idag sålde vi 850:n.

Nu ska jag lägga mig och lata mig framför tvn.



På återseende!

Fredag

Melker ligger i babygymmet och sprattlar och har skitroligt. På en liten stund ska han få lägga sig i sin säng och vila lite & jag har precis packat lite saker åt honom då han ska få sova hos farmor.

Själv är man inte den piggaste, igår fick christians mormor och morfar komma hit och vara med mig och Melker hela dagen då jag inte vågade bära omkring på honom. Igår på morgonen svimmade jag och var rätt yr även på kvällen.

Men dock känner jag mig piggare idag bortsett från förkylningen. Så de kommer nog vara rätt skönt att få vila upp sig.

Annars idag vet jag inte vad man skulle ha gjort faktiskt, nåja.. De återstår att se, blir iaf att handla efter vi har lämnat Melker på farmors jobb då hon slutar. Sen kanske de blir mys framför idol tillsammans med Christian men godis och dricka.

Jag ska nog ta rådet från Kalsson på taket och testa den där kuckelimuckmedicinen och se om den biter på mig. vad tror ni, hjälper den ?


snön vräker ner

Nu har jag precis lagt Melker för att han ska få vila så jag ska gå och göra mig lite frukost och äta. Då Melker vaknar igen ska han få bada och sen få en smakis. Tyvärr blir de ingen promenad som jag hade tänkt mig. För snön bara vräker ner och har inte mina vinterkläder hemma, så de blev inget av de.

Men då kanske de blir en prommis i morgon istället.

Ja nu var de frukost ja...

Underbara barn



Underbara barn, mamma älskar dig så otroligt mycket!

köket väntar

Ja nu närmar klockan sig 4, då slutar hjärtat. Jag har precis matat och bytt blöja på Melker så nu är de väl kanske snart dax att börja med middagen. Idag blir de enkelt, stekt palt!

Melker ligger just nu hur snällt som helst på en filt under babygymmet och sprattlar..

Nåja, köket väntar!

tvätta, städa, diska ...

Melker vaknade för 20 minuter sen så nyss var vi ner i tvättstugan och starta tvättmaskinerna. Så på en timme ska vi ner igen för att flytta tvätten vidare i tumlaren. Snart ska jag sätta igång med disken och sen försöka orka plocka lite här inne. Måste hålla igång så jag inte somnar, haha.. För tidigare när Melker vilade så försökte jag också vila men icke sa nicke att de gick. Så nu kan jag lika hålla igång för annars trillar ögonlocken ner.

De är alltid så här när jag är trött, försöker vila när Melker vilar och då han vaknar blir jag svintrött och skulle kunna somna inom ett par sekunder.

Nåja, disken diskas inte av dig själv i detta hushåll, så lika bra att gå och göra bort de nu.

På återseende!


Måndag igen då..

Idg var de tänkt att jag och Melker skulle ut på en promenad med Linda och Rasmus. Men de blev inte så eftersom Melker vaknade 4 och efter de har han inte sovit nästan något. Så både mor och son är väldigt övertrötta idag. Så när Melker ska vila ska jag nog också försöka vila lite. Sen 13-16 har vi tvättstugan så då är de bara tvätta..

Annars idag vet jag inte, mot kvällen ska vi väl till Linda för hon ska klippa Christian, igår klippte hon mig. Kanoners!

Nåja, nu ska vi väl gå och vila.
På återseende!


Potatis är inte gott

Idag har Melker smakat potatis för första gången & de var ingen favorit till en början.. När han fick  första skeden såg han ut så här



Men den när han fick en sked till svalde han ner de och skrattade och var världens lyckligaste mammas lilla prins!


har inte alls hunnit med...

Idag fick jag en sovmorgon.
Melker var inte sugen på att stiga upp förrens 9.30 vilket var riktgit skönt då jag har varit så otroligt trött under veckan.. På förmiddagen mös vi bara i soffan och strax efter 11 klädde vi på oss och tog oss en promenad till Christians jobb där Melker fick träffa pappa och så stod vi och surrade. Sen kom Tora dit och vi gick hem till oss.

Vi satt och pratade medans Melker kollade på Prinsessan och grodan och han älskar verkligen tecknat.

Då Christian kom hem for vi till Norrfjärden där han håller på att fixa våran audi så då blir de att sälja volvon eftersom vi inte behöver två bilar ännu. Så de har varit fullt upp och helt enkelt inte finnits tid för bloggande.

Nu ska jag mysa framför tvn tillsammans med männen i mitt liv.
ha de gott, på återseende!

En fråga till er med småbarn.

När började ni ge era barn smakportioner? & om ni inte börjat ännu, när hade ni tänkt börja med det?


snuttunge

Igår kväll blev de en relativt tidig kväll, vi gick och la oss klockan 22 och somnade på en gång vilket jag ALDRIG brukar göra. Men jag kan lova att de var skönt att slippa ligga och vrida och vända på sig i timmar som de brukar vara, men sen kring 02 inatt var de någon som vaknade, Melker var nog bara sugen på att få sova i mammas och pappas säng, för när vi la honom i vår säng somnade han på en gång och sov till 05.30. Då gav jag honom mat och Christian for till jobbet och sen somnade han om och sov till 8.15.

Jag har precis lagt honom igen för att han ska få vila, sen tror jag att han ska få bada. Vi har dessutom ställt bort badbaljan och nu mera badar han i badkaret, stor kille.

Här kommer lite bilder som lovat..





    


Du är mammas allt! <3

willys

Jahaja, om 30 minuter slutar Christian jobbet så när han kommer hem åker vi till Willys och handlar blöjor och ersättning och sen blir det en hamburgare från bigboy till middag. Har nämligen helt glömt att ta fram något från frysen och de hinner inte tina upp för att tillagas..

Ikväll har jag tvättstugan, alltid lika tråkigt men tyvärr är de ett ont måste & man måste tvätta mycket oftare nu sen vi fick lilleman..

Nu ska jag börja göra mig klar :)


Nu är första dagen på veckan avklarad ...

& gissa vad jag och Christian ska göra nu? Kanske inte så svårt eftersom att de är vad vi gör varje kväll då vi ska lägga oss och sova. Vi ska nämligen kolla på en film, jag förstår att ni blir väldigt förvånad! Haha..

Hjärtat kom precis ut ur duschen så jag ska väl gå och lägga mig i sängen tillsammans med honom och slå igång filmen nu då. Mitt lillhjärta har redan somnat. La han i sängen för två minuter sen och han sover redan. Underbara barn!

Godnatt!

Då var prinsen nybadad ...

Sen melker vaknade har vi hunnit mysa lite, sen har han också hunnit bada så nu är han ren sen fick han bada extra länge vilket han uppskattade och få ligga och plaska. Men nu är han jättetrött så han ska få vila en stund innan han ska få flaskan och jag ska ta och tömma kameran från alla bilder vi tagit senaste veckan så jag delar med mig av dessa bilder senare under kvällen.

Nu ska jag lägga Melker så han får vila..

Tävling

Jag är med och tävlar om ett libero kit, här kommer en länk till tävligen http://loon.blogg.se/2010/october/tavling-i-samarbete-med-libero.html#comment så gå gärna in och tävla ni också, ge de en chans som jag trots att jag aldrig vinner. Haha, men man ska aldrig ge upp ;)

Första dagen på den nya veckan.

Måndag idag då.. Melker ligger och sover just nu, så jag passar på att sitta vid datorn, har skickat iväg ett mejl angående några smycken som jag funderat på att beställa. Har lite frågor angående detta bara. Idag blir de väl inte att göra så mycket, då Melker vaknar blir de väl att gå ut på en promenad sen har jag ingen aning vad jag och han ska göra.

nu ska jag iallafall gå och äta lite frukost!
på återseende!

RSS 2.0