Ikväll blir de riktigt fredagsmys

Christian och Melker kom precis upp ur badet, så jag ska snart ta och värma lite mat till lilleman. Idag ska han få äta lax för första gången. & jag är inte det minsta avundsjuk på honom. Usch! JAg tycker inte alls om fisk, men förhoppningsvis kommer Melker att gilla de.

Han har smakat torsk tidigare och de har han glatt ätit.

Ikväll ska vi bara mysa framför tvn och äta gott!
Det blir ett riktigt fredagsmys, vi ska beställa hem pizza och sen blir de gotta framför tvn.

Nåja, Melkers hungriga mage väntar.
På återseende!

sjukt störande.

Blogg.se fungerar aldrig när jag har tid till att upptadera. Jag tycker att det ofta är avstängt nu mera pga de ena med de tredje. Jävligt irriterande! Nåja, idag är de fredag vilket känns skönt då vi även får ha pappan i familjen hemma och spendera tid med.

Denna helg kommer nog mestadels bestå av att slappa och packa ner lite saker i kartoner så man slipper idiotpacka just innan vi flyttar. Dom senaste dagarna har jag packat ihop och fyllt 6 eller 7 kartonger, för de är ju lika bra att börja packa ner saker som inte är nödvändiga att använda förrena vi flyttat.

Melker ligger och sover just nu, kring ett ska han äta och efter de ska vi ut och promenera med vagnen. Sen även gå till christians jobb till klockan två när han slutar för att åka och handla innan vi far hemmåt.


Mamma och pappa älskar dig lilla vän!

På återseende!

;)

Nu har vi precis kommit hem från Lillpite. Vi har varit förbi hos farmor och farfar en sväng och sen for vi vidare till Stefan och Hanna. Blev en del surr och fika. Men nu är vi hemma och Christian nattar lilleman. Sen ska vi nog mysa ner oss i soffan framför tvn.

Ikväll börjar desperata hemmafruar om, som man har längtat!


Sen kan jag bara säga till dig, lägg ner! Det enda du gör just nu är att bita dig själv i röven. AJAJ!!

Det är inget hot, det är ett löfte jag har till dig!

Hata, det är ett väldigt starkt ord som man absolut inte ska använda i onödan & ett ord som är väldigt laddat om man riktar det mot en människa. Men jag kan säga att dig HATAR jag & jag menar det verkligen.

Visa upp ditt jävla fryne och jag ska möblera om de!

Du bör för ditt eget bästa uppsöka läkare för att fö hjälp med dina problem.

Jag kan skratta mig lycklig att jag inte behöver dras med dig mera i mitt liv. Men jag lider verkligen med dom som ännu finns i ditt liv. Men folk får upp ögonen för dig och snart har du ingen!!!!

Med de sätter jag punkt.

-

Då har ännu en ny vecka börjat, en ett tag kommer nog lilleman hem. Han skulle få följa med sin faster och farmor och hälsa på hos hans gammelfarmor. Blir nog roligt för dom att träffas, för det var ett bra tag sen sist.


Här ligger han i sin gammelfarmors famn endast 1 månad gammal.

Sen när Christian kommer hem från jobbet så ska vi in på apoteket och så. Annars blir de nog bara att vara hemma & ta de lugnt och mysa.

På återseende!

Fredag

Fredag idag då, skönt med helg då även Christian är ledig. Dock finns det inte så mycket inplanerat under helgen förutom att de blir en skotertur upp till stugan.

Idag kommer också Melkers faster hit, så dom ska få träffas för första gången så dom ska spendera tid tillsammans.

& annars då? Ja inte allt för mycket. Snart flyttar vi, skönt när de väl är gjort. Men så här innan känns de lite tungt att packa och bära saker. Men de kommer bli så mycket bättre när de väl är gjort.

Nu ska jag lägga mig vid tvn en stund och vila medans lilleman ligger i sängen och vilar.
Vi hörs!


hur dålig kan man egentligen vara på att blogga?

Nu var det ett bra tag sen jag ens var in här. Men å andra sidan har vi alla i familjen haft magsjuka hela förra veckan så det har inte funnits så mycket tid till annat än att torka spya och tvätta. Men nu är vi alla pigga och glada.

Melker har precis vilat så nu ska vi busa lite och sen ska han få bada. Lite senare ska vi nog ut på en promenad och få lite frisk luft.

Nu blir de bus med lilleman, vi hörs!

RSS 2.0