- Melker ska på skolan idag

Under veckan har vi haft sjukstuga här hemma, Melker var hemma från dagis måndag-onsdag då han har varit dunderförkyld med feber och allt. Men nu är han piggare.

Idag ska Melker följa med mig på skolan, kommer nog att vara riktigt spännande för honom. Nåja, just nu ligger Melker och vilar och jag ska ta och äta lite frukost.

Vi hörs!

-

Nu har vi precis kommit hem från Lillpite. Vi har spenderat kvällen hos Stefan och Hanna. Grillat korv och surrat och så. Trevligt att få komma ut lite nu då vi äntligen har blivit friska och passa på att vara ute lite senare en kväll då vi ändå har barnvakt.

Tidigare idag, efter att vi hade hämtat Melker från dagis åkte vi och köpte en ny telefon till mig då Christian ville ha min gamla.

Nåja, nu ska vi lägga oss och kolla på drömmen om barn och äta lite gott.

Vi hörs!

Många bollar i luften.

Nu är jag tillbaka! Har varken haft tid eller ork till bloggen här under en tid. Har varit rätt så mycket med skola, dagis, flytt, och framför allt sjukdommar.

Idag är jag hemma, är fortfarande sjuk. Eller nu känner jag mig piggare så imorgon åker jag på praktiken. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på senaste avsnittet av gossip girl sen ska jag sätta mig och plugga lite.

Ska försöka hinna fota lägenheten också idag så jag kan lägga upp och visa er. Vi trivs som fisken i vattnet alla tre i vår nya lägenhet.

Men ni vet att vi lever!

På återseende!

RSS 2.0