Muntligt grupprov.

tjohej, snart är det helg för min del. En kort lektion har jag framför mig i psykologi. Vi ska ha ett muntligt prov i små grupper. Så mellan 14.30-15.00 är det min grupps tur. Sen kommer Christian och hämtar mig och så åker vi mot rosvik.

I helgen blir det mest bara mys hemma, och även försöka hinna med att packa ner lite saker. Jag ska ta tag i Melkers rum och packa ner prydnader som han har på sin hylla på väggen. För det börjar närma sig och på vardagarna har vi svårt att hinna med packning då jag måste plugga, sen ska de även hinna städas och tvättas och andra onda måsten.

Nåja, vi hörs!

Onsdag

Ja då var vi inne på onsdag då. Just nu sitter jag och försöker få i mig lite nyponsoppa bara för att ha någonting i magen då jag åker till skolan. Idag har vi iállafall en lite kortare dag än igår då vi gick till 16.20. Nåja, om man kanske skulle dricka upp de sista och börja knata mot bussen..

Tjaaarå!

Nu är det mindre än en månad kvar.

Nu for precis några som var här och kikade på lägenheten. & igår var det också några och kollade så då är de bara att vänta och se om de är någon som vill ha lägenheten och kanske eventuellt är intresserad av att ta den tidigare. & snart flyttar vi, nu är det inte ens en månad kvar. & jag längtar som en tok, eller inte till själva flytten utan då man har kommit i ordning. Vilket förhoppningsvis kommer att få rätt fort så vi har blivit lovade hjälp med lilleman.

Nu börjar IDOL aldeles strax så jag ska sätta mig framför tvn och kolla på de.
Vi hörs!

Skoldagen är äntligen slut.

Hej och hallå!

Då var skolan slut för idag, sitter och väntat på att Vickan ska bli klar med en fas på datorn och sen blir vi upphämtade av Christian. Strax efter de kommer Melker hem från dagis. Melker som har en sådan lyx att han blir hämtad och lämnad av farmor på dagis om nu inte jag och Christian slutar före henne.

idag händer väl inte allt för mycket, när vi kommer hem ska vi laga mat och efter de blir de nog bara att vara hemma och ta de lugnt, kanske kolla lite IDOL.

Nä, nu ska vi åka.
Tjohej!

Helvete

Jag som trodde att jag blivit frisk, men icket! Nu hostar jag som tusan igen, han ont i halsen och ont i huvudet. jag blir så less!

Nåja, bara att bita ihop och dra på skolan imorgon.

Nu ska jag kolla på film.

Helvete

Jag som trodde att jag blivit frisk, men icket! Nu hostar jag som tusan igen, han ont i halsen och ont i huvudet. jag blir så less!

Nåja, bara att bita ihop och dra på skolan imorgon.

Nu ska jag kolla på film.

7,6

Hur trött får man vara egentligen, hade helst velat ligga kvar i sängen och fortsatt sova. Det är ju så kallt ute, bara 7,6 grader. BRRRRR!
Tyvärr kan jag ju inte bara vara hemma så där så nog var de bara att kliva upp. Dock är jag aldeles för lat för att gå så idag blir de buss för min del.

Har precis blivit klar, så nu ska jag bara dricka upp min thé kopp och om en halvtimme går bussen. & skoldagen startar med psykologi.

På återseende!

RSS 2.0