Jag sitter här och väntar.

Just nu sitter jag hemma hos pappa och cissi. Dom är i deras gamla lägenhet och städar ur den. Själv sitter jag här och väntar på att lilleman ska komma med taxin från skolan.

För en liten stund sedan satt jag i telefonen med försäkringskassan för att ordna en del saker. Imorgon har jag nämligen inte tid att göra de så.

Nu ska jag nog läsa lite bloggar och så.
Hojres!


=)

Vaknade för en stund sen, nu ska jag ta och ringa lite samtal och fixa en del saker som ska fixas. Sen blir de att kolla på tv en stund. Sen ska vi förbi pappa en sväng och lämna lite saker.

Nä, nu ska jag göra mig klar och sen börja med allt som ska göras!

Hojres!

Frukost framför tvn.

Åh, nu börjar jag bli hungrig. Ska ta och göra mig nå frukost och sätta mig framför tvn.

Vad skulle man ha gjort idag?

Anonyma anmälningar..

Är du helt från vettet, skickar in anonyma anmälningar på mig, hur fan är du funtad? Jag vet precis vem du är. Men om du nu ska skicka en sådan anmälan varför vara anonym, du som ändå alltid ver bäst av alla bör väl kunna stå för vem du är för att du just är den bästa av oss alla.

Men tyvärr, jag och min partner står skrivna ihop.

Synd, hur ska du kunna sova om natten nu när du inte lyckades?


Äntligen hemma

Har precis kommit hem, har varit lite här och där idag, fixat en del och varit och hämtat lite saker från pappa och cissi. Nu står Christian och lagar mat, så snart ska vi äta.

Sen blir de väl att slappa här hemma en stund, sen ska vi och handla och efter de blir de att fara till pappa och cissi.

Nu ska jag läsa lite andra bloggar.

Hojres!

Ostfralla och the

Har precis käkat frukost, ostfralla och the. Shit så jävla gott de var. Nu ska jag ta och klä på mig och sen ska vi iväg en stund.

Har varit sjuk i två dagar nu, men nu börjar jag faktiskt piggna till. Känns himla skönt, för är de något jag hatar är de verkligen att vara sjuk.

Nåja, ska göra mig klar nu.

Hojres!

För helvete också.

Att du är så korkad, jag har ju för fan ditt ip nummer. Du behöver inte fejka och vara någon annan.

Du är ju helt sjuk i huvudet.

Sen kommer jag garanterat att bli en så mkt bättre mamma än dig. Jag kommer acceptera mina barn, jag kommer älska och bry mig om dom. Finnas där och ställa upp, även fast dom kanske inte alltid kommer att dela samma åsikt som mig så kommer de inte göra någon skillnad i hur mycket jag älskar dom.

Tack för ordet.

Hoj..

Ligger i soffan just nu och kollar på melodifestivalen med feber och så. Nåja, tur de var något på tvn iaf.

Vem tror ni går vidare?

Mr and mrs smith

Kollade precis klart på filmen som jag var aldeles för trött för att se klart i går kväll. Har sett den förr, men de var så längesen så kom inte ihåg hela filmen. Men nu har jag friskat upp minnet.

Åh, är så sjukt rastlös. Finns typ ingenting att göra. Förutom att städa så klart, de går alltid. Men de orkar jag inte göra idag. Så, vad blir annars då?

Ikväll ska vi nog förbi pappa och cissi. Christian skulle nog dricka någon öl där tror jag.

Nä, nu ska jag kolla om de är någonting på tv!

Vad händer för er andra en lördag som denna?

Hojres!

Blev en lång dag igår precis som jag trodde.

Vi kom hem kring 22 tiden igår och då var man helt död, då hade vi hållt på från 12 tiden mitt på dagen.. Grabbarna sprang upp och ner i trapporna och tömde släp efter släp, gick hur fort som helst. Själv så hjälpte jag till att packa ner och packa upp, stryka gardiner och hänga upp. Ja, hjälpte väl till med allt jag kunde.

Men iaf, då vi kom hem så bestämde vi oss för att kolla på en film, mr and mrs smith. Men jag kanske orkade se 30 min och sen gick jag och la mig och somnade på en gång. Vad helt slut i kroppen. Nåja, men de kanske finns orsaker som gör att man är så trött också.

Nu blir de frukost och lägga sig framför tvn.

Hojres!

Äntligen kom han hem..

Så nu blir de en god frukost!Bild tagen från google


Mums!

Hojres!

Detta känner jag på mig att de kommer att bli en väldigt tuff dag.

Idag börjar flytten på riktgit, ska väl antagligen köra alla möblerna och börja få i ordning. Jag kan tyvärr inte bära, men då får jag väl hjälpa till på andra sätt, kanske plocka upp saker och ställa i ordning. Det är ju alltid lite hjälp.

Nåja, när gubben kommer hem från besiktningen blir de att stoppa något i magen och sendan göra sig klar för avfärd till pappa och dom och då börjar de.

Vad ska ni andra göra en fredag som denna?

Hojres!

Detta kommer bli kanon..

har precis varit och kollat på pappa och Cissis nya lägenhet. Kanonfin var den. Shit alltså, de kommer bli hur mysigt som helst där måste jag säga.

Nu är dom nere och lastar på förrådsgrejer på släpet. Sen ska de lastas av i den nya lägenheten. Sen blir de nog inte allt för mkt mera idag vad gäller flytten..

Men som sagt, de fortsätter imorron. Då kanske dom har hunnit flytta alla saker. Nåja, nu ska jag komma hur de går för dom.

Hojres!

Nu ska vi dra till pappa och Cissi...

Nu bär de av, dom har precis varit och hämtat nycklarna till den nya lägenheten. Nu blir de att fara dit och hjälpa dom att packa, bära och packa upp ..Känns som om detta kommer att bli en lång kväll, en mycket lång kväll...

Hojres!

Dagens sjukvård är så jävla kass...

I förrgår kväll då vi kom hem så satte jag mig i soffan och kollade på tv. Efter programet skulle jag gå till toan för att borsta tänderna. Men halvvägs dit så börja jag spy blod. Blev livrädd, så vi ringde upp på akuten för att höra vad man skulle göra om man skulle komma in dit och så.

Men dom sa att jag skulle avvakta, men skulle de fortsätta så skulle jag komma in dit på en gång eller ta kontakt med vårdcentralen beroende på vad klockan var.

Men under kvällen var de lugnt, så jag trodde själv inte att det skulle hänta igen, men på förmiddagen dagen efter hände de igen. Så jag ringde vårdcentralen men ICKET att jag skulle få komma dit.

Helvete vad less jag är dagens sjukvård.

Nåja, tur att de var gått över, eller verkar så. Förhoppningsvis slipper jag vara med om detta fler ggr.
Någon som har någon aning om varför de kan ha blivit så?

Men nu ska jag nog ta och städa lägenheten och så, sen blire att fara till pappa och hjälpa dom med lite saker, självklart måste man ju ställa upp och hjälpa dom så där någon gång ibland så mkt som dom har ställt upp på oss. TACK för att ni finns!

Älskar er!

Nåja, nu ska jag gå och ta tag i städningen.
Hojres!

Tidig morgon

Idag klev jag upp riktgit tidigt. Har hunnit med en hel del. Har varit på soptippen med en massa saker, tömt en lägenhet, varit till christoffer en snabbis och nu är jag hemma. Ska snart hoppa i dushen och så. Senare ikväll blir de att dra och umgås med Linda en stund :)


Hojres!

Du är helt jävla sjuk i huvudet.

Du är inte ens värld att bli kallad mamma, vad är de för fel på dig ? Du kanske bör söka hjälp för att kunna förändra något. Men självklart är de upp till dig, men förändrar du inget så kommer ingen finnas vid din sida senare. Få se,

-räkna först ihop hur många barn du har fött.
SVAR:5
-räkna ihop hur många du har kvar.
SVAR:1

Så se, är det du som fött barn som är dumma i huvudet och helt knasiga eller kanske de är dax att ransaka sig själv?


TÄNK EFTER!

Kan du bara ta och hålla käft?

Vad har du för problem egentligen, du är så jävla patetisk så ord finns inte att förklara. Du behöver verkligen hjälp. Lämna mig utanför dina jävla diskutioner på din patetiska och sjuka blogg!

Skaffa dig ett liv!

RSS 2.0