film

Oj vad statistiken ökade bara så där, undrar varför?;)  HAHA!!

Just nu sitter vi och kollar på film på tvn tillsammans med Vickan och Johan. På ett tag blir de nog sängen för att sova så man orkar upp.

I morgon måste vi börja packa, för flytten närmar sig med stormsteg och det känns bara dumt att vänta in i de sista på att börja så man får stå som en idiot och packa. & nu på eftermiddagarna sen jag började skolan så finns det inte allt för mycket tid över till att packa. För man är trött och ska hinna laga mat, tvätta och städa och samtidigt hinna med att spendera tid tillsammans med lilleman.




& Melker är och sover i Rosvik hos gammel mormor och morfar.


Nåja, ska fortsätta kolla film.
På återseende!


Hur dum får man vara egentligen?

Nåja, iallafall for vi på barnenshus och kikade och där hittade jag overallen och vantarna som vi skulle beställa till Melker. Så vi köpte de på barnens hus då istället och supersnygg är han i de. Så nu är Melker redo inför vintern och bus i snön.

Får se om Vickan och Johan kommer hit sen eller hur de blir, hon messade tidigare och fråga om vi skulle hitta på något. Får väl se vad som händer. Dock måste jag försöka ta mig i säng ikväll också för imorgon blir det en tidig uppstigning då jag börjar 8.10.

Nu ska jag pussa på mannen min.
Vi hörs!

vinteroverall

Idag nu på eftermiddagen känner jag mig äntligen lite piggare. Kanske för att jag sov bort nästan hela dagen igår. Skönt att få vara frisk så i morgon blir det skola för min del.

Hjärtat kommer strax hem från jobbet och strax efter att han kommer hem så kommer det någon och kollat på lägenheten. Annars vet jag inte alls vad som händer i eftermiddag. Blir väl att ta de lugnt. Melker kommer nog vara helt slut när han kommer hem från dagis.

Har suttit och kollat på vinterkläder till Melker på internet. Har hittat både vantar och overall från didriksson. När hjärtat kommer hem ska jag höra med honom om vi ska beställa de eller om vi ska kika på stan istället. Ja vi får väl se hur vi gör. Men känner jag honom rätt så blir de nog att beställa, för hämskt vore de ju om han skulle vara tvungen att gå på stan ;) HAHA!



  



Nåja, vi hörs!

-

Satan så trött jag är, i morse blev det ingen sovmorgon inte. Blev att kliva upp före faaaaaaaaaaan! Nåja, även de överlever man och tur är väl se. Christian ligger med Melker så att han ska somna och jag ska strax springa ner i tvättstugan för att slå igång ännu mera tvätt. URSCH! Det suger verkligen att tvätta, men dock ett ont måste.

Sen ska vi nog bara mysa i soffan och kolla på film och äta lite gott.

Vi hörs!

-

Igår sent på kväll körde vi Christoffer och Melinda till älvsbyn för att köpa en bil, så det blev väldigt sent. Kring 1 var vi väl hemma. Men som tur nog så kunde jag sova ut eftersom jag har sovmorgon. Strax ska jag bege mig till bussen, slutar 15.30 idag och då kommer hjärtat och hämtar mig och sen åker vi till rosvik till lillhjärtat som har sovit där i natt.

På återseende.

Sjuk

Känns verkligen inte bra att vara borta 3 skoldagen. Men samtidigt går det ju inte att göra så mycket åt de heller då jag är dunderförkyld, feber och ont i halsen. Nåja, nu ska jag gå och ta värktabletter och sen lägga mig och vila så att jag förhoppningsvis är piggare tills imorgon så jag kan fara.

På återseende!

skolstart

Då var första skoldagen avklarad. Vi fick scheman och lite andra papper och sen fick vi åka hem. Skönt med en mjukstart. Imorgon har vi sovmorgon till 12.30 så då kan jag sova ut lite eftersom att Melker sover borta.

Måste dock försöka komma på någonting bra att ha som projektarbete. Har inte den blekaste och egentligen skulle de ha varit påbörjat redan andra året jag gick, men kom som aldrig igång med någonting. Men något ska väl gå att hitta på.

Snart kommer Christian hem, han har varit med jr i rosvik och skrutat i bilen. Vi hade tänkt kolla på film tillsammans med Vickan och jr när dom kom tillbaka, men för min del tror jag inte att de blir av. Är så sjukt trött och huvudvärken smyger sig på.

Får väl se hur dom andra gör, dom ska ju ändå sova här så dom kan ju lika kolla på film istället för att jag ska sitta med och påbörja filmtittandet då jag vet med mig att jag är så trött så att jag inte kommer att orka kolla klart filmen och då kan jag lika gärna strunta i att börja kolla och kolla på filmen imorgon istället.


Mamma saknar dig lillfis!

:)

Undrar om jag skulle ha passat på att lägga igen ögonen en stund nu medans grabben är på dagis. Har sovit jättedåligt i natt, så en timme skulle ju inte skada?

jag tror jag ska göra de, sen när jag har vilat klart ska jag vika in all tvätt som jag tvättat & en göra sysslorna christians skulle göra igår men som han inte riktgit gjorde.

Så får de bli!



-

För ett tag sen började jag städa, har precis tagit en kort paus och aldeles strax ska jag börja om. Sen ska jag hoppa i duschen och just efter 4 kommer mina två hjärtan hem. Ena har jobbat och den andra varit på dagis.

Ikväll blir det nog en lugn kväll. Har tvättstugan från 19-22 så då ska jag tvätta bort all tvätt, grymt skönt.

Vad händer annars då, inte speciellt mycket, skolan börjar närma sig. På måndag är första dagen. Melker har börjat gå nu mer och mer.

Nåja, hemmet blir inte städat av sig själv tyvärr.

Vi hörs!

Nu får båda mina grabbar helg!

Snart slutar Christian jobbet & Melker slutar dagis då också. Så då har jag hela helgen att spendera med mina två grabbar. Nu ska jag ta och vila in all tvätt som jag har tvättat i förrgår. Igår ides jag inte då jag mest bara låg i sängen för att jag är dunderförkyld.

Nåja, vi hörs!

-

Idag har Melker varit ännu en dag på sitt dagis och han stormtrivs, det är nästan så att han inte vill åka hem. Han vinkar bara glatt då han ska på dagis. men de är kul att han trivs!

Snart kommer Vickan och Johan hit, då ska Vickan färga min utväxt. Skönt att få bort den, för just nu ser jag bedrövlig ut i håret.

Nåja, nu ska jag gå och natta lilleman.

På återseende!


halloj test bloggar från mobilen


Dag nr 1

Idag har Melker förresten gjort sin första dag på dagiset,
han älskar verkligen att vara på dagiset och busa med alla barn.

Jag tror minsann att det är jobbigast för mig att han hn börjat på dagis nu då man är van att alltid ha honom med sig vart man än ska och att vara med honom alla dygnets timmar. Men samtidigt tror jag att det är bra för både mig och honom. & snart börjar jag ju skolan också.

Sen skiter jag i att så många har åsikter om att han är så liten och han ska inte gå på dagis och att det på något sätt skulle vara någonting negativt att ha honom på dagis för att han är så liten. För jag vet att min son älskar att vara på dagis och far inte illa av det på något sätt, han älskar det!





Mammas lilla kille, jag älskar dig♥


:)

Helgen har varit kanon. Fredag gjorde vi som sagt lite ärenden och beställde även lite kläder på internet och annars blev de rätt lugnt. En tidig kväll för Melker.

Lördag då vi klev upp så gjorde vi oss klara och åt frukost och så för att sen bege oss mot rosvik där vi umgicks och bara tog de lugnt. Senare mot kvällen ringde Christoffer och Melinda och frågade om vi inte kunde haka på till Luleå för att göra ett besök på Luleåkalaset. Så vi gjorde oss klara och Melker fick stanna i Rosvik med farmor Carina & Gunnar.

Vill bara säga tack för en kanonkväll till alla inblandade.

På återseende!

H&M

Juste, tidigare under kvällen har jag beställt hem lite kläder till oss alla från H&M. Vilket var behövligt till oss alla, men speciellt till Melker som växer då de knakar.


Här är en del av beställningen.




One tree hill

Christian for för en stund sen för att köpa lite gotta, sen när han kommer hem igen ska vi sätta oss och kolla på lite one tree hill och fördriva lite tid. Gud vad jag älskar den serien. Christian älskar den väl inte, men tycker att den är helt okej, tur han kan offra sig för mig och kolla på de tillsammans med mig iallafall.

Men nu kom han, nu ska vi kolla på one tree hill.


På återseende!

Sliten.

Idag har jag varit hemma och bara tagit de lugnt fram tills Christian slutade jobbet då vi for och uträttade en del ärenden. Efter de åt vi på subland.

Melker däremot har haft fullt upp hela dagen då han har varit på dagis, han har visst haft de jätteroligt. Han trivs som fisken i vattnet. Vilket är kanonkul att höra eftersom att han snart börjar dagis på heltid.

Men när han kom hem så var han riktigt slut av allt bus med barnen. Så ikväll fick han göra en tidig kväll. Redan halv 7 fick han sin välling och sen fick han sova.

Tänk att min lilla bebis är så stor så han börjar dagis och allt, helt otroligt. Men samtidigt kul att se hur han växer och utvecklas och har helt plötsligt blivit en helt "egen individ!"

På återseende!


-

Melker ligger och vilar, då han vaknar ska vi bege oss ut på en prommis & efter de blir det att packa lite saker åt lilleman som ska sova hos sin farmor inatt. Jag och C ska nämligen till Luleå en sväng på LK. Så tur de gick och lösa och att farmor Carina kunde ställa upp.

Annars idag har jag och Melker bara slappat hemma. Städat lite men annars bara lekt och myst på. Ibland behöver man riktiga slappardagar & just denna dag var en bra dag för just oss. För annars brukar Melker aldrig någonsin vilja vara hemma en hel dag.

På återseende!

kinkig bebis

Idag nu på förmiddagen har Melker varit väldigt kinkig. Han skulle nog egentligen för egen del behövt sova till mer än 06.45. Nåja, han ska snart få lägga sig och vila. Sen efter lunch ska vi nog ta oss en promenad till lekparken och leka lite.

Vi hörs!

Mammas lilla pajas!

Idag när hjärtat slutade jobba åkte vi och handlade & efter de kom hans mamma och syster förbi och hälsade på en sväng & melker spelade allan som han gör för de mesta nu mera då vi har främmande. Haha, sockerungen!

Melker sover och jag tror minsann att Christian också har somnat. Haha, Själv ska jag dricka thé och kolla på ett avsnitt av one tree hill.

På återseende!


I am number four

Igår kollade jag på i am number four på datorn då älsko hade somnat. Nu på ett tag ska jag fortsätta min städning som jag påbörjade igår då det blev lite annat som var tvungen göras. Annars under dagen händer väl inte allt för mycket.

På återseende!

Jag saknar min lillfis!

Nu ska jag nog traska ner i förrådet för att börja röjja där så de är gjort tills vi flyttar. För allt skräp som vi ändå inte använder känns bara onödigt att börja dra med sig till vår nya bostad.
& snart slutar gubben så då får jag lite hjälp så de går fortare!




Mamma saknar dig!


Hejdå

Moster jennifer var precis och hämtade lillfisen. Melker ska vara med moster tills imorron. Så nu då han for passade jag på att sätta mig en snabbis vid datorn. Strax ska jag plocka i ordning i Melkers rum som jag gjort för bara 1 och en halv timme sen. Men på bara 5 minuter i rummet hinner Melker riva ner allt i rummet.

Nåja, allt är väl som de ska. För vilket litet barn river inte ut hela sitt rum?

Ha de!


Slut på semester och tillbaka till jobbet.

Idag är bara jag och Melker hemma då pappa C hade sin sista semesterdag igår. Trist men sant, nåja. Jag och Melker kan ändå göra många roliga saker. Blir nog lite städande och så nu på förmiddagen (dock inte allt för roligt men dock behövligt) och efter det ska vi nog ut, blir nog lekparken som inte ligger allt för långt härifrån. Melker älskar att vara där och gunga och leka i sandlådan.


En bild från början av sommaren


RSS 2.0