- jag är inget annat än nöjd!

Nu har jag precis hängt upp dom nya gardinerna och jag är inte annat än nöjd. Det blev så mycket bättre med dessa gardiner än dom vi tidigare hade i vardagsrummet.

Nu ska jag snart ställa mig och diska och sen plocka lite här hemma så de är gjort innan grabbarna kommer hem. Sen blir de nog bara mys här hemma med världens bästa killar.

Vi hörs!

Fredagkväll

Christian lägger här brevid mig i soffan och kollar på någon film på tv, Melker ligger brevid honom och har precis somnat och jag startade datorn lite snabbt.

Snart ska vi lägga oss i sängen och kolla på film och sen sova. Idag på förmiddagen har jag och Melker bara myst, finns inte så mycket annat man kan göra när de är så kallt ute. Förhoppningsvis blir de bättre väder till veckan så man kan hitta på någonting. Annrs då, jag har varit och hämtat ut ett paket men våra nya gardiner som jag beställt, samt lite sängkläder och en kofta till mig. När jag var in på kvantum för att hämta de så träffade jag pappa och cissi innanför dörren så vi blev ditbjudna på middagen.

helstekt fläskfile, klyftpotatis och beasås. Hur gott som helst. Vi stannade där till 19 tiden då vi satte oss i bilen för att åka hem. När vi kom hem blev de lite mys med Melker innan han då somnade.

Nu ska vi kolla på film, trevlig fortsättning på denna fredagkväll och vi hörs!

Ni är mitt allt, jag älskar er

Melker ligger just nu och vilar sen ett tag tillbaka. Snart ska jag börja med maten så att den är klar när han kommer hem. Sen ska vi nog bara vara hemma och mysa och ta de lugnt.


Jag älskar er!

ingen rubrik

Nu på förmiddagen har jag inte fått mycket gjort, matat och busat med lilleman. & hunnit med att diska, illa! Nåja, får försöka se till att eftermiddagen blir mer effektiv.

Nu ska jag kolla tv medans grabben sover.

Äntligen fredag

Melker ligger och vilar just nu, han var så himla trött. idag klev vi upp 06.45. Han har börjat vakna tidigare än förut. Förut sov vi till 8.30-9.00. Men å andra sidan somnar han tidigare nu än förut. Vilket är skönt, så för mig får han hellre somna 19.30-20.30 och vakna kring 07.00-08.00.

Idag är de fredag, grymt skönt. Så idag slutar hjärtat jobbet klockan 14. När han kommer hem ska vi nog och göra lite ärenden och så. Annars vet jag inte vad man skulle ha gjort. Tror jag ska städa lite men annars har vi nog inga planer.

Vad ska alla ni andra göra i helgen?

-

När ska vi få bli helt friska här hemma? Melker har varit förkyld till och från i två månader nu och jag blir snart tokig. För han bökar på hur mycket som helst när han är förkyld. Nåja, snart så förhoppningsvis.

Melker ligger för tillfället och vilar, men när han vaknar vet jag inte alls vad man skulle ha hittat på. Hjärtat jobbar över idag & när han kommer hem får vi se om vi åker till Norrfjärden och äter palt. Vore supergott, men det beror på vad klockan är när christian kommer hem.


Mamma älskar dig <3

Grinig bebis.

Idag skippade vi städningen och fick istället besök av Tora. Melker har dock sovit dåligt under dagen så han har varit smågnällig större delen av dagen. Så det var riktgit skönt att ha sällskap så man slapp sitta hemma helt själv med en gnällig bebis.Just nu springer Melker omkring i sin gåstol och skrattar och brummar om vart annat. Ikväll kommer det nog att bli en lugn kväll som innefattar endast soffmys.

-

Så tidigt som vi klev upp idag har Melker aldrig vaknar. Klockan 7 vaknade han och ville kliva upp. Så vi klev upp och satte oss i soffan och gosade. Nu har jag precis gett honom en portion med gröt som han fort mumsade i sig. På en stund ska han få vila lite.

Igår var vi ut på en promenad. Tora gjorde oss sällskap, mycket roligare att vara ute och promenera tillsammans med någon än att bara gå själv. Vi var ute i nästan två timmar. Vilket ingen av oss hade något emot. Solen sken och de var bara härligt ute.

Idag är de kallare ute så idag tror jag att vi ska hålla oss inne och bara busa och mysa. Så kanske vi hinner med att diska bort disken och kanske till och med dammsuga av lite här hemma.

Nu ska jag busa lite med Melker!
På återseende!

Sol :)

Melker vilar och jag hänger vid datorn. Då Melker vaknar blir det bus och mys. Sen ska han få äta och efter de ska vi nog bege oss ut på en promenad, bäst att passa på då solen tittar fram.

På återseende!

Lunch för lilleman

Då var Melker nyvaken och han ska snart få äta lunch. Sen blir de bus och senare i eftermiddag ska vi nog ut på en promenad. Melker har verkligen börjat tro sig att ligga i vagnen och bara mysa medans vi är ute och går. Det är så skönt, förut när han var mindre gillade han inte alls att åka vagn om han nu inte var supertrött.

I eftermiddag när Christian kommit hem från jobbet vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Men nu ska jag gå och göra i ordning Melkers lunch.

På återseende!

Årets första skotertur.

Vi har precis kommit hem från Rosvik. Jag och Christian bestämde oss för att åka till rosvik och köra skoter. Vickan och Johan hängde på. Vi körde till Norrfjärden där det blev en kaffekopp, dock inte för mig och Vickan. Vi drack varm choklad. En hel del surr också. Sen körde vi tillbaka till Rosvik.

Nu är vi hemma och ska strax lägga oss i sängen och kolla på "I rymden finns inga känslor"
Natti!

Välkommen fredag!

Fredagen är här och så även helgen, underbart! Melker vaknade just och ligger nu på golvet och leker. Idag har vi en del att göra. Vi ska lämna in hyreskontraktet, posta nå papper till försäkringskassan, köpa en present till Rasmus och städa och lite annat.

Nåja, nu ska jag busa med grabben!

One tree hill

Melker sover sen en liten stund tillbaka, men tjurig var han. Dock gav jag mig inte och till sist somnade han. Jag och hjärtat ska strax lägga oss i sängen och kolla på one tree hill. Sen blir det att sova om vi nu inte somnar under avsnittet. För senaste tiden har det inte blivit allt för mycket sömn.

& imorron är de fredag, kan de bli så mycket bättre. Kommer bli skönt då även Christian är ledig och vi hinner och orkar spendera mera tid tillsammans.

Nåja, nu väntar sängen och avsnitt 13 av one tree hill.

Det finns många idioter i denna värld.

Melker ligger och vilar nu så även denna gång passar jag på och sätter mig vid datorn. Om ett tag kommer hjärtat hem från jobbet. Då blir det middag och efter de blir det nog bara mys i soffan tillsammans med min lilla familj.

Sen kan jag bara konstatera att det finns många idioter i denna värld. Är du svartsjuk på att jag har så mycket som du inte har eller? Lämna mig och min familj ifred! Du vill inte ha mig i ditt liv och jag vill inte ha dig i ditt liv så vad är så problemet?


Varför sover du inte?

I natt har det inte blivit allt för många timmars sömn. Melker har fått för sig att sova till 1-2 tiden för att sen vakna för att äta och sen vill han inte somna om förrens flera timmar senare och varför han gör så vet jag inte alls. & jag har inte heller någon idé på vad man ska göra för att han ska börja sova hela nätterna igen. Kommer nästan inte ihåg sist han sov hela nätterna. Suck! De börjar bli jobbit att få så lite sömn. Förhoppningsvis blir det nog bättre snart!

Funderar på om vi skulle ha promenerat till Christians jobb idag igen som vi har gjort senaste dagarna. De är så härligt att få komma ut och röra på sig lite nu då Melker äntligen har börjat tro sig rätt så bra med att åka vagn. Då han var mindre gillade han inte alls att åka vagn mer än då han var supertrött. Så det var svårt att ta sig ut och promenera.

Annars idag blir det rätt lugnt, Melker sover just nu och jag passar på att sitta vid datorn. När han vaknar blir det en massa bus.

Vi hörs!

Promenad?

Denna natt har inte varit allt för bra, han vaknade kring halv 2 och åt och efter de ville han inte somna om. Till sist slumrade han till en liten stund bara och var sen vaken till halv 7 då jag fick han till att somna och sova till 8. Nu har han nyätit och på ett tag ska han få vila.

Igår tog vi oss en promenad i det härliga vädret, vi gick till Christians jobb och sen åkte vi bil med honom tillbaka när han slutade. Jag tror minsann att vi ska ta oss en promenad till hans jobb idag igen. Trots att det inte riktigt är lika varmt menmen...

Nu ska jag pussas lite med grabben! Vi hörs!

RSS 2.0