Änglagård

Nu har jag precis gjort mig färdig för avfärd.  Nu väntar jag bara på att hjärtat ska komma hem från jobbet för att åka in till stan och göra lite ärenden. Efter de vidare till Rosvik för att lämna lite saker, Melker ska nämligen vara där hos Carina och Gunnar ikväll eftersom jag och Christian ska gå på bio.

Vi ska se änglagård tredje gången gillt.



Nu ska jag gå och packa de sista till lilleman.
Vi hörs!

Du är mitt allt.



Du är det bästa jag har, mamma älskar dig!

~

En nymatad och nybadad Melker har precis somnat så jag satte mig här för att fördriva lite tid. Hittils av dagen har jag inte gjort så mycket, busat med prinsen, matat honom, badat honom och diskat vilket inte är att få speciellt mycket gjort. Nåja, dagen är ju inte äver ännu.



Om två timmar slutar hjärtat att jobba, då ska vi äta pannkaka och sen vet jag inte. Funderar på om vi skulle ha farit till Rosvik för att hämta lite saker jag måste skicka iväg på posten som jag har glömt att ta med dom senaste gångerna vi har varit dit.

Återstår att se om de blir, får höra med Christian när han kommer hem!

På återseende!

Hoppgunga...

...ja då sitter man vid datorn igen då och funderar på vad man skulle ha gjort idag. Blir nog att plocka och städa lite här hemma. Någon promenad blir de iallafall inte eftersom de är så fruktansvärlt kallt ute. Melker ligger och vilar nu och sen medans jag diskar ska han nog få hoppa lite i sin nya hoppgunga som han fick av sin farmor och gunnar i julklapp. han provade den första gången igår och jag kan säga att han ÄLSKAR den. Han bara skrattade och stutsade.

Kameran är återfunnen så lite senare ska jag lägga in bilderna på datorn.

På återseende!

-

Melker är på golvet i sin gåstol och han traskar runt och runt i en ring. Han har blivit så duktig på att gå i gåstolen nu. Men de är klart, han blir äldre trots att jag inte vill inse de. Herregud, tiden går aldeles för fort.

Snart ska Melker få äta och efter de vila och när han vilar ska jag börja med maten så den är klar tills då hjärtat kommer hem från jobbet. Sen ska vi nog åka och handla och in på barnens hus för att kolla om dom fått in någon hoppgunga. Han fick pland annat ett presentkort på en hoppgunga i julklapp.

Nu ska jag gå och pussa lite på min son.
På återseende!

Hittar inte bland all röra.

Jag hade tänkt lägga upp bilder från julafton, men jag har inte hittat kameran ännu som är bland all vår packning sen julfriandet när vi sov hos pappa. Nåja, men jag har sett att cissi har lagt upp lite bilder från julen så ni kan ju kika in på hennes blogg och kolla. hennes blogg hittar ni HÄR

tävling



Jag är med och tävlar om en upplåst iPhone 4 32 GB värde över 7000 kr hos Dennism. Även du kan tävla om denna otroligt fina julklapp. Du hittar tävlingen här . Ta chansen och var med!

Mammas stora kille!

Idag blir mitt lilla hjärta 5 månader. Så idag kring halv 11 satte vi oss i bilen för att åka till BVC där Melker skulle vägas, mätas och vaccineras. Allt gick superbra och stor har han blivit. Så nu väger han 7955g och är 68.6 lång. Mammas stora kille! Helt otroligt. Han har växt 5.1 cm på en endaste månad.

Efter BVC for vi till Rosvik för att hälsa på Melkers gammelmormor och morfar och även farmor och Gunnar. Sen mot eftermiddagen satte vi oss i bilen för att åka från Rosvik till Roknäs där Christians farmor bor.

& nu har vi varit hemma två timmar ungefär. Christian håller på att lägga Melker och jag ska lägga mig i soffan och kolla på en film som jag har på datorn.

VI HÖRS!

En heldag bara jag och Melker, nästan iallafall..

Idag har dagen varit rätt lugn förutom att Melker har varit lite kinkig av sig. Nåja, ibland måste ju han också få höras. Han är ju alltid så snäll.

När jag vaknade idag ringde jag Carina (Melkers farmor) för att höra om hon hade tid att komma förbi efter jobbet så att jag fick handla lite saker till Melker eftersom att Christian jobbade till två och sen skulle han bara hem och duscha och byta kläder för att sen åka tillbaka till firman då hon skulle ha "julavslutning" som bestod av bowling och julbord. Lite avis är jag minsann.

Nåja, efter att Carina slutat jobba kom hon hit och vi satt och surrade och hon matade Melker. När de var gjort åkte vi till ica så att jag skulle få handla. Vilket slutade med att jag inte handlade någonting då farmor köpte barnbarnet både blöjor och mat. Tusen tack för det!

När Melkers farmor for hem fick Melker bada badkar vilket han gillade! Han badade ett bra tag mammas lilla gullunge!

För en liten stund sen matade jag Melker som somnade direkt efteråt vilket inte var så konstigt då han inte har sovit speciellt mycket idag.



Nu ska jag kolla på film och vänta på att hjärtat kommer hem!
På återseende!

Julklappshandlingen är avklarad för i år.

Igår när vi handlade så köpte vi även 3 julklappar till åt Melker. Så nu är vi helt färdiga. Vilken otrolig skillnad det är på antalet julklappar nu när man har barn om man jämför med förra julen.

Idag blir jag själv med Melker hela dagen och kvällen. Christian slutar tidigare idag. Dom slutar redan 14.00, men då ska dom ha avslutning med bowling och julbord och någon öl och så. Så han hinner bara hem och byta kläder för att sen bege sig till bowlinghallen.

Jag och Melker ska väl bara mysa här hemma, jag ska även hinna med att städa och så. Sen när Melkers farmor slutar jobbet kommer hon hit och kör oss på affären så vi får handla.

Nu ska jag mysa med bebisen min.

Jul, jul, strålande jul

Snart ska Melker vila, jag har precis gjort frukost, kokade fruktsoppa. Fanns ingenting annat hemma som jag var speciellt sugen på. Idag när hjärtat kommer hem från jobbet så äter vi middag för att sen fara och handla och efter de förbi norrfjärden för att dumpa av lite julklappar eftersom vi ska fira jul där i år och så slipper vi köra flera vändor sen när vi väl ska dit och fira jul.

Satt precis och läste Cissis blogg där det finns många fina bilder på Melker. Hennes blogg hittar ni HÄR

=)

Idag har det varit fullt upp, vi har varit lite här och där. Nu är vi hos pappa där vi mest troligt spenderar natten. Men ännu vet jag inte hur vi skulle göra. Nåja, jag sitter i soffan och får mig ett gott skratt åt min far och sambo.

DAGENS FRÅGA
Gissa vad dom gör!

Besiktning av bilen.

Melker springer omkring i sin gåstol, jag sitter vid datorn och hjärtat kom precis hem. Han fick lov att sluta jobbet lite tidigare för att bilen skulle besiktas vilket gick bra.

Vad ska man göra resten av dagen?

Prinsen kan fortfarande sova.

...För tillfället ligger Melker och vilar. Han var helt knäckt! Idag vaknade jag kring 8 tiden och var helt chockad att Melker fortfarande sov. 40 minuter senare så vaknade han och var lite smågnällig. Så jag ringde hjärtat på jobbet och frågade om han hade matat Melker något innan han for på jobbet men icke de.

När jag hörde de blev jag fruktansvärlt glad, han har sovit hela natten och sov så länge på morron innan han vaknade för att äta. Kanske hans tidigare somnrutiner har kommit tillbaka. För sen han var två - 2½ månad har han sovit hela nätterna, precis hela nätterna. Men nu senaste 2-3 veckorna har han tjorvat. För igår sov han också hela natten.

Mammas lilla prins är så duktig!

30 minuters taktikvila.

Melker springer omkring i sin gåstol och jag satte mig vid datorn en snabbis för att kolla en sak. På en stund ska Melker få taktikvila igen. Sist han vilade varade de bara 30 minuter. Så han börjar redan bli trött. Snart slutar hjärtat, blir så att ja städar efter vi har ätit middag så får Melker spendera lite tid själv med pappa medans jag städar.

Ikväll har vi tvättstugan också, suck! Det är så förbaskat tråkigt att tvätta men ibland måste man.

Nåja, nu blire bus med prinsen innan han ska sova.

Tävling!



Jag är med och tävlar om ett kit från Libero hos tjockisbullen !
Var med och tävla HÄR du också!

Underbara barn..

Igår kväll var jag fruktansvärlt trött eftersom Melker har sovit riktigt dåligt på nätterna senaste tre veckorna och jag känner mig helt slut i kroppen. Men jag vill ändå inte att Christian ska kliva upp mitt i natten när han jobbar under veckorna. För han måste ju orka med jobbet, däremot på helgerna hjälps vi åt.

Men däremot inatt har han sovit fruktansvärlt bra, han vaknade till en kort sväng för att han ville ha tutten och komma och sova i vår säng så jag klev upp och tog honom till sängen och då somnade han direkt brevid mamma. Sen när han vaknade andra gången så kändes de så konstigt för jag kände mig riktgit pigg och utvilad... Eller relativt mot för alla andra nätter och när jag kollade på klockan var den 07.10.

Så han har sovit kanonbra och förhoppningsvis är det ingen engångsgrej. För så här bra har han sovit förut från då han var två månader. Så hoppas kan man ju alltid!

Jag har precis badat Melker och strax ska han få vila, han verkar rätt trött efter badet. Jag ska nog försöka orka läsa lite i körkortsboken. Men jag skulle behöva städa lite också. Eller städningen får nog vänta så kan jag göra de sen när han vaknar så får han ligga på golvet medans.



nu ska jag lägga Melker,
på återseende!

Har inte ro i kroppen till att läsa.

Jag är så fruktansvärlt godissugen så de är inte klokt & bara därför har vi ingenting hemma. Nåja, har sittit nu ett tag och läst lite teori. Är grymt taggad, kommer bli så skönt med körkortet. Men jag förstår inte varför jag inte har ro i kroppen till att sitta och läsa.

Nåja, på fredag skulle Melker vara med farmor så då kanske jag kan läsa lite?

Nåja, nu blir de att glo lite tv medans Melker vilar.



Melker låg i soffan med sin pappa i lördags och mös på morron och det slutade med att Melker somnade & så även hans pappa. Christian vaknade efter en stund och tog en bild på lilleplutten!


Mamma, mina leksaker är jättegoda!

Jag satte mig precis vid datorn en snabbis, Melker ligger på ett täcke och försöker äta upp sina leksaker. På en stund ska han få äta och efter de ska han få sova en stund. Har precis surrat med Cissi i telefon. Åh, kan inte klockan vara 4 snart så hjärtat kommer hem.



Nu ska jag sätta mig bevid Melker på golvet och mysa. Tänk om precis en vecka blir Melker 5 hela månader. Helt sjukt så fort tiden går.,


-

Jag ska hoppa på jorden tills den blir platt,
sen ska jag knuffa dig över kanten.

Mamma fick sovmorgon.

Idag klev vi inte upp ur sängen förrens 10. Det kändes väldigt skönt måste jag säga, lite sovmorgon då och då är ju aldrig helt fel.

Jag har precis lagt Melker så han får vila en stund. Idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända, antagligen blir de bara att vara hemma och ta de lugnt. Men de är ju skönt det också.

Nu då Melker vilar ska jag lägga mig här i soffan och kolla på dom sista avsnitten av sunes jul.


Här är en bild från då vi var och badade med lilleman!

vi hörs!

Hjälp

Är det någon som är sugen på att hjälpa mig med en ny bloggdesign? Det skulle vara guld, börjar bli lite smått less på den jag har nu då jag har haft den så fruktansvärt länge nu.


13 December..

Julen närmar sig med stormsteg, endast 11 dagar kvar tills vi får spendera en jul tillsammans som en riktig familj, Melkers allra första jul. Åh, jag längtar!

Jag tycker verkligen att julen är mysig, umgås med familj och bara mysa. Denna jul kommer vi att spendera i Norrfjärden med min familj. Men på förmiddagen åker vi en sväng till rosvik så Melker får träffa sin farmor mfl. Jag känner på mig att denna jul kommer bli kanonfin!

Nåja, idag efter att vi ätit middag for vi förbi och hälsade på hos Christoffer, vi hoppades även på att få träffa vovven han och Melinda köpt men Melinda och vovven var på ranten hemma hos hennes föräldrar. Men de går säkert fler tåg.

Melker har ätit sitt kvällsmål för ett tag sen så han ligger tillsammans med Christian och ska till att somna. När han har somnat ska vi nog lägga oss i sängen och kolla klart på sunes jul.


På återseende!

Jag älskar dig!


En bild på Melker, endast ett par timmar gammal

Svar på frågor



Här kommer svaren på frågorna som jag fick under min frågestund.

Hur gammal är Melker?
Melker är 4 månader och tre veckor på onsdag. Mammas stora kille!

Så hur trivs du nu med att vara mamma?
Jag trivs superbra med att vara mamma. Det är så mysigt att spendera dagarna tillsammans med världens goaste bebis. Att få se sitt barn utvecklas och lära sig nya saker för var dag som går. Det är inte förrens jag fick barn jag förstod hur mycket ett barn kan förgylla ens dag. Ett leende i början av dagen från min lilla gosse och hela min dag är räddad.

Varför börjde du att blogga?
Jag började blogga för att jag tänkte att de kunde vara en kul grej, sen har det gått upp och ner med min blogg. Ibland är jag flitig på att uppdatera och svara på kommentarer och ibland orkar jag inte med att blogga över huvud taget. Sen är det väl alltid kul att dela med sig av bilder och saker vi gör.

umgås du med dina syskon?
Jo, men tyvärr inte lika mycket som jag hade velat göra. Sen har jag en syster jag inte får ha kontakt med pga min biologiska mamma som jag inte har kontakt med.

Det blev inte så många frågor, men mer kanske de blir till nästa frågestund!
Hoppas att ni fick svar nog på era frågor.


trött liten kille

Melker är verkligen trött idag. Han har bara varit vaken just över en timme sen sist han vilade och han är supertrött. La honom för bara någon minut sen och nu börjar han bli lite ledsen. Ska gå och snurra igång sängmobilen hans igen. Sen när han vaknar ska han få flaskan och efter de bada.

Nu ska gå till Melker och när han somnar ska jag nog vila lite själv också.

-

Hur fan är människor funtade?
En viktig sak alla bör lära sig är att man ska behandla andra precis som man själv vill bli behandlade!


Sunes jul..

Jag har precis kollat klart på lyxfällan, alltså jag förstår inte hur de kan gå så fruktansvärlt fel för vissa människor. Nåja, både Christian och Melker sover i soffan. Ska strax väcka Christian så han får bära Melker i sin säng. Sen blir de nog att vi också går och lägger oss i sängen. Men för min del blir det inte att sova riktgit ännu. Jag ska nämligen kolla några avsnitt av SUNES JUL! Alltså, de är så ursäkta språket jävla kung!

Förresten kom dom sista julklapparna idag som Christian ska få av mig och Melker. Nu under kvällen har jag slagit in dom så nu ligger dom under granen bland alla andra julklappar. Sen har han även fått en julklapp i förskott, en huv med ruta till skotern.


(Bild lånad från google)

Det är så fruktansvärlt roligt att köpa julklappar i år.
Det som är roligast är ju att få köpa till sitt eget barn.

Dom flesta paketen under granen är så klart till Melker, men de är väl som de ska vara då. Men även några till lite annat folk.

Nu blir de att lägga sig i sängen för att kolla sunesjul och efter de sova. Så jag är utvilad tills min underbara vän kommer hit imorron och håller mig och Melker sällskap. Det är så otroligt roligt att vi har börjat umgås igen. För vi har våra stunder då vi umgås väldigt intensift och sen går det en lång stund och vi pratar knappt. Men förhoppningsvis ska de inte bli så mera.

Gumman, du är guld värld!

Förresten, glöm inte frågestunden!
På söndag hade jag tänkt besvara frågorna!

Nåja, på återseende!

-

Idag stannade Christian hemma från jobbet när han har blivit sjuk, han som ALDRIG är sjuk. Nåja, han har klarat sig bra med tanke på hur många vändor jag har varit sjuk senaste tiden. Han blir hemma imorgon också.

Imorron ska jag umgås med Tora, vilket kommer bli roligt. Eller både jag och Melker för Melker är ju med mig så klart, trots att pappa är hemma men pappa är ju sjuk så för hans del blir de mest att vila.


Gratis BIO.

Jag har nyligen blivit medlem på gratisbio, där man genom att besöka olika hemsidor och är med i olika tävlingar för att snabbt och smidigt kunna samla poäng som man sedan växlar in mot antingen biobiljetter eller presentkort på olika kända butiker.



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=408432

Så klicka in på länken och bli medlem.

Bilderna ramlade ner i brevlådan idag.

Melker har precis fått en torr blöja och ligger nu framför tvn och kollar på julkalendern. Om en timme kommer Christian hem från jobbet så medans han är på väg från jobbet ska jag klä på Melker och gå ut tills då han är här. Då ska vi åka och handla lite mat till Melker på willys. Vi som inte ens brukar handla där, men vad gäller barnmat och så från 4 månader så har dom ett mycket större utbud så då brukar vi åka dit och handla.

Förresten så fick vi alla bilder vi har skickat in på framkallning idag, de är så roligt att kolla igenom dom och stoppa in dom i våra fotoalbum. Några bilder ska vi rama in och hänga upp i vårt sovrum också. De ska bli spännande att se hur resultatet kommer att bli.

Nu ska jag gå och pussa på min underbara son innan han ska få vila en stund.
På återseende!

Älskade barn!



Mitt lilla barn, du är de bästa som har hänt oss.
Mamma och pappa älskar dig!

Julen är här....

Melker har precis lagt sig för att vila, sen när han vaknar ska han få flaskan. Han har inte fått någon ersättning sen halv 6 i morse. För när vi vaknade kring halv 9 fick han gröt och idag åt han mycket gröt. Just över en halv portion. Superduktig har han blivit och sen med lite päronpuré över.

I söndags dekorerade jag vårt pepparkakshus. Vi klädde även julgranen, kanske lite tidigt men jag kunde inte hålla mig.





Åh, julen är så fruktansvärlt mysig!


Tyvärr inte haft tillgång till datorn.

Har inte kunnat uppdatera någonting idag då jag är sjuk och behövt vila mycket idag vilket har varit svårt när Melker sover så korta stunder under dagen. Christians mormor och morfar kom kring 12 och hämtade oss, då åkte vi hem till dom så som var med Melker medans jag fick vila. Vilket verkligen uppskattas, vad skulle jag ha gjort utan er?

Nåja, imorron kommer bilder och uppdateringar!

Nu ska jag gå in på toaletten med lilleman och byta bajsblöja, konstigt nog vill inte hans pappa göra de ;) Haha!

Vi hörs!

Eftersom att jag har fått en hel del nya läsare så tänkte jag att det kanske skulle finnas ett intresse för en frågestund?

                                


En pigg liten kille..

Melker ligger nu framför tvn i hopp om att han skulle kunna bli lite trött. Han har inte vilat någonting ännu sen han vaknade halv 9. Men förhoppningsvis vill han vila snart.

Idag vet jag inte vad jag skulle ha hittat på när vagnen är i vår bil som står på Christians jobb. Så typiskt när de är härligt väder ute.

Nu blir de bus med bebis i gåstolen så han får trötta ut sig lite. Om han inte sover snart så kommer han bara bli övertrött och grinig vilket vi inte vill.



På återseende!

I morse målade vi hela köket blått.

Idag vaknade vi inte förrens just innan 9 tiden. Sen gjorde jag gröten till Melker och han bara spottade så idag fick han blåbärspuré till sin gröt så då åt han gladeligen :) Dock blev hela vårt kök i stort sett blått, nåja.. Nu har jag sanerat köket så nu är de rent och snyggt..

På en stund ska han få flaska och vila lite, mammas lilla prins.

:D

Under helgen har det inte blivit så mycket uppdateringar. I fredags hade vi bara myspys i soffan framför tvn med lite gott.

I går så kom Lisa på besök från Luleå, vi gick på stan och åt på MAX. Sen när hon åkte med bussen till Luleå igen åkte vi och handlade och sen hem och duscha. Sen vidare till rosvik där vi sov över. Christian och Gunnar drack någon öl. Jag och Carina satt och surrade och kollade på tv.

Idag har vi varit hos pappa och dom och hälsat på och Melker har fått se en massa tomtar vilket han var jätteintresserad av.

Nåja, nu är vi hemma och Melker sover och vi sitter i soffan och kollar på tv.

nu blire att fortsätta med att kolla tv, men vi hörs!

har skickat in bilder på framkallning..

Vi har precis skickat in bilder på framkallning, och jag längtar som tusan tills dom kommer. Men de går ändå relativt snabbt. 3-5 arbetsdagar.

Nåja, nu ska vi lägga oss i sängen och kolla klart på filmen vi började se igår & även dagen före de ;) Haha!


Bjuder på en bild på mig och min underbaring. Mamma älskar dig!

Idol och mys med mina grabbar.

Sitter och kollar på IDOL och myser med mina underbaringar. Melker börjar bli riktigt trött och han ligger just nu och myser på sin pappas mage och förhoppningsvis vill han somna snart. Han har börjat bita ännu mer i allt han får tag på. Spelar ingen roll om de är leksaker eller mammas fingrar. Bara de är någonting hårt att bita på. Kanske är tänder på G, men han är ju bara 4 månader och 1 vecka. Dom ska väl inte komma redan?

Blev tyvärr inte att hälsa på någonting i Norrfjärden idag, vi som hade hoppats på de när vi saknar dom så mycket & imorron är dom inte hemma och på eftermiddagen ska jag umgås med Lisa. Nåja, men söndag kanske om dom nu ska vara hemma.


bus tillsammans med pappa


Jag tror att Melker har somnat i pappas famn nu, skönt! Blir så jobbigt när han ibland är aldeles för nyfiken för sitt eget bästa och blir istället väldigt övertrött istället för att sluta sina två blå.

Nu ska jag ta och luta mig tillbaka i soffan med en glas cocacola tillsammans med karln.

På återseende!

Gullebarn ..

Nu springer Melker omkring i sin gåstol och har hinnit med att äta lunch. Snart ska han få vila, men först ska han få lite ersättning.



Medans han vilar ska jag göra mig klar och så, hjärtat slutar jobbet 14 idag. När han slutar ska vi och handla lite för att sen åka vidare till Rosvik och hälsa på hos hans mamma. Hon ska få kasta in en hårfärg i mitt hår och Christian ska fixa lite uti våran skoter under tiden som för tillfället står i hans mormor och morfars garage.

Efter vi har varit i rosvik far vi nog en sväng förbi mina föräldrar också och hälsar på. De var ungefär en vecka sen  vi var där sist vilket är LÄNGESEN för oss.

Nåja, om jag skulle ha gjort maten till lilleman nu då :)

Prat, fika och paket!

Nu sitter jag parkerad i soffan efter en massa fika och surr. Mormor och morfar har varit här på besök. Melker har inte varit på topphumör så här på eftermiddagen men sover nu sen en stund tillbaka.

Melker fick även sina julklappar nu, eftersom dom åker utomlands över jul. Eller vi har dom här bland alla andra paket. Han får ju inte öppna dom förrens tomten kommer så klart. Tusen tack för dom!

Nu ska jag duscha av mig innan Melker vaknar för att äta sitt kvällsmål och få på sig sin pyjamas.




På återseende!

Disken diskar inte av sig själv & jag förstår inte varför... :O

Nu har gubben kommit hem från jobbet och vi har till och med hunnit med att äta middag. Nu är de bara disken som står på hög. Jag förstår inte varför den aldrig diskas av dig själv... 

Nåja, bäst att ta tag i de!


STOR KILLE!

Eftersom att jag inte har skivit någonting om bvc när Melker var nyfödd så tänkte jag att jag fyller i nu i efterhand hans vikt och längt fram tills nu och sen ska jag börja fylla i allt eftersom vi har varit på bvc, okej?

100728 - då var Melker 6 dagar gammal och vägde 2890g.

100730 - då var Melker 8 dagar gammal och vägde 2950g.

100802 - då var Melker 11 dagar gammal och vägde 3085.

100809 - då var Melker 20 dagar gammal och vägde 3520g.

100823 - då var Melker 1 månad och 1 dag gammal och han vägde 4440g och var 52.5 lång.

100922 - då var Melker 2 månader gammal och han vägde 5540g och var 56.5 lång.

101022 - då var Melker 3 månader gammal och vägde 6495g och 61 lång.

101122 - 4 månader gammal som har blev förra veckan då vi var på bvc och då vägde mammas stora kille 7200g och var 63.5 lång.



& för er som inte vet så vägde han 2965g när han föddes och var 48 lång. Vi for hem från BB dagen efteråt men efter tre dagar när vi kom tillbaka för att göra ett test så hade han gått ner för mycket medans vi var hemma. Så vi blev inlagda och vi fick börja ge honom ersättning som tillägg.

Kort efter de upptäckte han hur enkelt det blev att äta ur flaska så han slutade ta bröstet tyvärr. Nåja, men vi fick ju göra vad som var bäst för honom och de var flaskan. Så jag helammade honom endast i tre dagar och sen ammade jag ytterliggare två veckor med tillägg efteråt.



Men han har en bra viktkurva och han mår hur bra som helst och de är väl vad som räknas!

Puré är de bästa jag vet!

Melker har precis ätit lite fruktpuré. Han har blivit jätteduktig på att äta puré. Om han fick skulle han äta de allt jämt och ta bort flaska helt. Men lite tidigt är de ännu för att ta bort den. Nåja, nu äter han ungefär en halv liten burk puré till lunch men äter dock ännu bara en smakportion gröt på morgonen.

Men de är ju något man för utöka med tiden. Han har ju inte ätit gröt så länge, bara 1½ vecka så länge. Nu ligger han på golvet och leker med sina leksaker. Han har blivit otroligt duktig på att greppa tag i dom själv senaste tiden.

Gåstolen är han nu mera väldigt duktig på att gå bakåt med. Framåt går han ibland men de är inte ofta och de går inte så fort då. Nåja, men han lär sig. De är ju så mycket enklare att gå bakåt.


Premiär i gåstolen

Inga ideer?

Idag fick jag sovmorgon. Melker vaknade kvart i 9 idag. Vilket var skönt då de har varit en lite jobbig natt. Halv 11 gick jag och Christian för att se en film i sängen men Christian somnade fort så jag slog av datorn för att sova jag också och då vaknade Melker. Så han har sovit i vår säng hela natten och sovit lite oroligt.

Nåja, snart ska Melker få flaska och sen vila lite, sen när jag har lagt honom blir de att äta frukost för min del och sen städa lite. Vi började städa igår men orkade inte städa färdigt.

har som aldrig några ideer om vad man egentligen ska blogga om, är de något speciellt ni vill läsa om i så fall kan ni ju bara kommentera så går de nog att fixa.

Nu ska jag göra Melkers mat!
På återseende!

Vi tyckte att de var lika bra att passa på

Ja, idag har de varit härligt väder ute. Så jag och Melker passade på att ta en promenad med vagnen trots att ingen var sugen på att haka på. Nåja, lika att passa på när vädret tillåter promenader. Känns inte lika lockande att vara ute och promenera då de är 15-20 minusgrader ute.

Nu ska jag lägga mig och vila i soffan lite.

Lite bättre väder idag...

Melker har precis vaknat och nu kollar han lite på tv. Snart ska jag ge honom lite fruktpure och efter de blir de nog en promenad med vagnen. Bara att passa på när de är härligt väder ute.

Annars ska vi nog inte göra så mycket,
laga mat och tvätta.

Nåja, på återseende!


en LÅÅÅÅÅÅÅNG dag

Jag känner på mig att denna dag kommer att bli fruktansvärlt lång. Jag är så sjukt trött och min underbara lilla bebis är världens piggaste och de är en timme kvar tills han ska vila. & när han vilar så korta vändor är de ingen ide för mig att vila och jag har tvättstugan ikväll så jag kan inte lägga mig tidigt heller. *suck*

Nåja, nu ska jag byta blöja på sonen.

På återseende!

RSS 2.0