LG optimus 2x

Igår fick jag min tidiga 20-års present av Christian och Melker en LG omtimus 2x & jag kan inte säga att jag är annat än supernöjd.


Bild lånad från google

Tillbaka.

Nu är jag tillbaka i bloggen och kommer att fortsätta att blogga på blogg.se. Tog en ordentlig paus då jag var så fruktansvärlt trott på allt gorm som varit då blogg.se nästan aldrig har fungerat.

Just nu är jag hemma & städar, Christian och Melker drog iväg till mina föräldrar i Norrfjärden för att hälsa på. Sen skulle dom till Rosvik, Christian skulle tona om bilen och under tiden ska Melker få vara med gammel mormor och gammelmorfar. I natt ska vi sova där, så ikväll kl 22 kommer Christian och hämtar mig för då har jag tvättat klart.Imorgon ska vi till Melkers farmor och bonus farfar och äta och umgås tillsammans med en massa folk. Melker ska även sova där så han hinner spendera lite tid tillsammans med faster Therese som är hem på besök.

Nå, nu ska jag fortsätta städa,
vi hörs!

-

Jag har precis fått Melker till att somna, han har varit gnällig och övertrött nästan hela eftermiddagen så för en stund sen bestämde jag mig för att lägga honom så han fick vila lite.

Idag har det varit en riktigt seg dag, har har inte riktigt kännt mig kry i kroppen och Melker har inte varit på topphumör direkt. Nåja, när han vaknat kommer han säkert att vara på toppenbra humör.

På återseende!

hej och hallå..

Nu slutar hjärtat jobbet så då åker vi mot Rosvik för att hälsa på. Jag längtar så mycket tills C får semester så vi kan göra en massa roligheter vi alla tre tillsammans.


Mamma älskar dig & det kommer ingen någonsin ta i från mig. Du är mitt allt!


RSS 2.0