Pdol

Blev lite ändrade planer idag, på förmiddagen for jag in till stan med pappa och dom, Gick en sväng på tivolit, sen blev de lite mat såklart :) Sen for Cissi och jobbade, jag pappa och grabbarna begav oss till öjebyn för att köpa mjukglass. Mums, sen blev de att dra till norrfjärden.

Men jag blev inte långvarig där, snacka med Anna på msn och hon ville att jag skulle följa på pdol vilket jag bestämde mig för att göra. Var bara att kasta sig i duschen och göra sig klar, sen körde pappa mig till öjebyn för att jag skulle hämta nå kläder att ha. Sen vidare till svensbyn. Där blev de att dricka lite cider och surra tillsammans med Anna, Tomas, Tommy och Marianne :) Riktgit trevligt!

Vi gick väl ut på pdol kring halv 11 någon gång. Kolla lite artister och strosa omkring. Men det slutade i ett öltält tillsammans med Tomas, Tommy, Robba, Jenny, Christian, Chrille och Jenny. Där vi satt och drack sjöng och surrade på. Tack för en trevlig kväll allihopa :)

Bilder kommer senare!!

Nu har jag precis kommit hem.
Ska nog snart hoppa i duschen och sen sova!

Ha de så bra, ses imorron i dimman ;)

PUSSSS ;D

Tagg inför helgen, PDOL!

Nu sitter jag i norrfjärden, har varit fullt upp hela dagen. hade först tänkt fara hem idag. Men de blev ändrade planer.

Idag blev de att ta dagen från morgonen, klev upp kring 9 tiden. Gjorde mig klar och for in till stan för ett möte. Efter de gick vi på stan, åt och bara glassa på. Men skulle csipra till vetrinären. Imorron ska dom lämna lite prover där.

& for även in till stan en sväng igen för lite ärenden.

Efter de blev det att dra till Norrfjärden igen, åt pizza och surrade på. Men fick vi främmande, aldrig fel! Surrade och bara umgicks.

Nu funderar jag faktiskt på att ta och lägga mig i sängen och försöka sova snart.

Till helgen blir de iaf PDOL! Fett nice ;D
Hör av er, vi ses i dimman ;)


22 Juli

I dessa lägen ser man verkligen vilka som bryr sig om en och finns där för en. Nu ska jag gå vidare med mitt och tänka på mig själv i första hand. Nu är jag så less på att ta skit från folk, skit som jag verkligen inte förtjänar. Men nu är de stopp! Ni ska inte få ta min lycka ifrån mig.

Dom som misstycker, jaa.... De är erat problem!

Sen vill jag tacka er alla som finns där och ställer upp, lyssnar och kommer med goda råd. Tack, hoppas ni förstår hur uppskattade ni är =) GULD!

Nu ska jag ta och kolla klart på programmet som jag började kolla på för en stund sen. Blev reklam & då kände jag för att skriva av mig lite.

Godnatt!


21 Juli

Vaknade riktigt tidigt idag måste jag säga. Har hunnit med en del nu på morgonen. Har plockat lite, ätit, noppat ögonbrynen. Nu ska jag snart kasta mig i duschen och göra mig klar inför dagen.

Har en del saker som ska göras,

Nu ska jag skynda på lite så jag blir klar någon gång.

Hojres!

20 Juli

Pdol närmar sig och kanonvädret verkar ha hittat piteå igen. Så nice, just nu är det 21 grader i skuggan här i öjebyn. Riktgit härligt måste jag säga :)

Jag har precis ätit middag, idag blev det kyckling och ris. Gott :) Har även diskat undan allt, torkat spisen och bänkarna. Ska snart gå ut med soperna och passa på att kolla tvättstugan, & förhoppningsvis finns det en tid här någon dag snart.

Vad har ni för er då?

Pussdå!

19 juli

har precis kommit hem, har varit i norrfjärden hela kvällen. Har även bytt ut säng här hemma i lägenheten. & jag kan lova att det blev så himla mycket bättre :) Blev verkligen supernöjd!

Nu ska jag nog springa och bädda sängen och lägga mig för att sova.

19 Juli

Igår på förmiddagen blev jag upphämtad här hemma av pappa och dom :) Vi for till norrfjärden där Oliwer skulle firas. Många paket och en massa fika. Sen mot kvällen körde dom hem mig.

Då blev de lite party! Drog in till stan, men jag tröttnade så jag ringde Tobbe och bad han köra hem mig. Så efter en liten stund kom han & Jimmy och körde mig hem. Tack för de!

Idag är jag inte alls så pigg, tror jag har fått tillbaka febern. Trots värmen som varit idag har jag varit fullt påklädd och hållt på att frysa ihjäl.

Kom för en stund sen hem, har varit inne i stan och ätit.

Nåja, nu ska jag plocka upp här hemma lite, sen ska jag och hämta min säng :)

Hur har er helg varit?

Grattis lillälskling :)

Grattis Oliwer, 7 år idag :)

Älskar dig <3

17 Juli

Vaknade för några timmar sen, men har legat kvar i sängen fram till för bara en liten stund sen. Kunde inte ligga kvar längre då jag börjar bli så grymt hungrig. Så nu ska jag gå och stoppa någonting i magen och sen blir det att börja städa. Sen klockan 4 har jag tvättstugan. Skönt att få tvätta bort den tvätt som finns.

Nåja, sitter jag här blir de nog inte så mycket gjort!

Tidsfördriv

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x ] Du har ett eget rum. (egen lägenhet)
[x ] Du har en mobil.
[x ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x ] Du klär dig som du vill.
[x ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x ] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x ] Ditt rum är stort nog för dig.
[x ] Du har varit på konserter.
[x ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x ] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv.
[x ] Du kan mer än ett språk.
[x ] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x ] Du är en ganska snäll person.

Total: 19
-----------
Total :19

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Trött, trött, trött

Gud, alltså.. Jag förstår inte hur jag kan vara trött.. Jag har sovit 12 timmar, men å andra sidan var det 12 väldigt oroliga timmar. Funderar på att ta mig en macka och äta, sen borsta tänderna och lägga mig i sängen och kolla tv.

Men ja finns ju på telefonen :)

Mjukglass :)

Har precis kommit hem, har varit och träffat pappa. Sen for vi och till godishuset där dom bjöd på mjukglass :) Tack så mycket! Sen blev de en del surrade också:) aldrig helt fel, tack för de! Vi ses på lördag :)

16 Juli

Nu har jag precis ätit middag, jag vet.. De blev en sen middag. Men jag sov också rätt så länge idag. Snart börjar unga mödrar på kanal 5. & det ska jag se, sen vet jag inte om de är någonting mer bra på tv idag? hum, men de lär ju märkas.

Orkar inte göra så mkt idag då jag inte känner mig helt pigg, kan vara ganska skönt att ligga hemma och ta de lugnt en dag iaf.

Vad gör ni en kväll som denna då? :)

16 Juli

Då var de torsdag då. Har varit och bokat tvättstugan inför morgondagen för en stund sen. Imorron ska jag tvätta och städa upp lite här hemma.

Men nu ska jag fortsätta vara social på MSN och sen ska jag kolla klart på filmen jag sitter och kollar på.

15 Juli

Jag är så less så less!

Godnatt!


Norrfjärden ...

Är i norrfjärden, just ni sitter jag och surrar vid datorn. På en stund ska vi äta, kycklingsallad, MUMMMMS! Sen någon gång i eftermiddag blir det att fara hem till öjebyn.

Sen får man väl se vad som händer, ska iaf boka tvättstugan! 

Ni säger att ni inte vill ha mig i erat liv, men ni tycks inte kunna släppa mig heller.

Humm..

Då passade de minsann inte att fråga då ni skulle stå för vilka ni var!

Frågor?

Ställ för helvete raka frågor istället för att komma med en massa idiotiska påståenden!

Då nu har ni chansen, att få svar på dom frågorna ni vill ha svar på!


Sen kanske ni kan stå för vem ni är också? Skrivis inte namnen ut så varför ska jag svara på frågorna? Vore ju bättre om jag visste vem jag svarade till!

Tack för mig!

14 Juli

Jag är trött, trött, trött!

~

Lilla du, hade du bara stannat upp då jag tog tag i dig istället för att springa iväg grinandes så hade du fått de kastat rätt i ansiktet.

13 Juli

Ni är så förbannat patetiska hela bunten. Vill ni inte ha med mig att göra som ni sitter och säger så är det upp till er. Men sitt för fan inte här och kommentera en massa skit om att allt är mitt fel. Jag har inte gjort någon av er någonting.

Sen tror jag på din ide om att flytta här ifrån, de kanske är bäst för dig ändå.


Norrfjärden

Är i norrfjärden nu, ligger i sängen och kollar film på datorn.  Men nu tog jag en kort pause för att kasta in ett inlägg här och sen ska jag fortsätta kolla på film. Jag börjar till och med känna mig lite trött vilket känns bra. För jag har en hel del sömn att ta igen efter allt.

natti natti!

Stå för vad du skriver istället!

Hahaha! Stå för vad du säger och skriver.

Mamma ...

Du behöver inte kommentera anonymt, jag vet vad du har för IP & därmed vet jag att det är du som kommenterar. Mina vänner har aldrig bett mig välja sida.

Mina vänner står vid min sida i alla lägen. Gör du de?

Du drog då jag behövde dig som mest!

Sen var detta ditt val, det var du som sa åt mig "far åt helvete & jag vill ALDRIG mera se dig igen."

Men innan jag ens har tänkt tanken på att ens snacka om allt detta ska du ge mig vad som är mitt!

Komplicerat

känslor är en komplicerad sak som vi alla människor lever med dagligen,
vissa känslor är svårare att hantera än andra.

12 Juli

Nåja, vaknade för bara en liten stund sen. Igår blev det väldigt sent, nåja.. Har ju lyckats sova i vart fall och de är ju bra. Idag ska jag göra så lite som möjligt. Cola, gotta och tvn står på mitt schema iaf. Sen har jag tvättstugan hela natten, men det är ju inte så jobbigt ändå.

Nu ska jag återgå till tv tittandet.

Call me!


Pussssssssss;)

Rädd?

Haha, du som säger dig inte alls vara rädd. Men inatt i stan satt du bara som en feg liten råtta. Nåja, men nu har du betalat din skuld. Känns de inte bättre nu?

Asgarvar!

Haha, du är rolig du.. Du kommenterar och tycker att de är komiskt att du själv skriver och klagar för att ingen vill stå för det dom skriver. HAHAHAHAHA!

Nåja, jag har precis duschat & jag kan lova att det var riktgit skönt. Har varit på stugan hela dagen, suttit ute i solen, fiskat lite och även varit lite arbetsledage då pappa och bror hans har byggt lite på stugan. Haha!


Dom man älskar mest har makten att såra en värst!

Anonyma kommentarer ...

Tyckte bara att detta var lite kul, jag läste just en kommentar där de påpekades om att denna person tycker de är störande och ja ... Dumt att folk inte kan stå för vem dom är ..

Det håller jag faktiskt med om, varför inte bara skriva ut namnet sitt och stå för din åsikt ?

Men de komiska med de hela var att den som kommenterade detta kommenterade anonymt!

Lite sömn behöver vi alla!

Har precis kommit hem från stan, var inte alls så mycket folk där. Nåja, men då fördrev man lite tid iaf. Nu ska jag snart lägga mig och försöka sova, måste upp tidigt imorron. Blir hämtad 8.45 och sen bär det av!

Sen är hela morgondagen planerad, fullt upp. Får se om jag hinner med allt ens.

Men nu väntar min säng!

:)

Nu har jag städat klart, dammsugit, plockat bland lite saker, torkat bänkar, bord och diskat. Just nu känner jag mig riktgit duktig. Nu sitter jag framför tvn igen. Funderar på om man ska ner och röka och sen hoppa i duschen.

Nåja, får se vad som blir.

Just nu är jag bara rastlös och har ingenting att göra..

Någon som har något tips?

Nu ska jag traska ner och röka och samtidigt boka en tvätttid!

Tjiing!

...

You could have loved me better,
And I want you to move on,
Cuz I'm already gone

:)

Fredag idag då, hum... Vad händer idag?

Just nu sitter jag och kollat på tv, sen blir det väl att stoppa någonting i magen och efter de ska jag städa. De kan behövas känner jag.

Annars har jag inga planer för dagen/kvällen.

Något förslag?

Trallalallala!

Du vill inte längre ha mig i ditt liv, så varför då inte göra det så lätt som möjligt. Det är inte så mycket svårare än att släppa taget! Det var du själv som sa att detta var vad du ville!

Jag vet att en vacker dag, då jag blivit äldre, bildat mig en egen familj, då är det du som kommer ångra dig i slutändan! Detta var ditt val, inte mitt. Men vill du inte ha med mig att göra nu, då är du inte välkommen in i mitt liv vid senare tillfällen heller.

Duger inte det får dig att finnas här nu, så duger det inte för mig att du kommer krypandes senare!



Kolla bara, jag klarar mig fint utan dig också!

Är det som du säger?

Varför fortsätter du älta och dra upp samma saker hela tiden ? Var det inte du som ville gå vidare, du ville inte ha med mig att göra. Dina ord inte mina, så lägg inte över skulden på någon annan än dig själv.

Men om det är så att du vill gå vidare i ditt liv och glömma mig för att du har ett bra liv utan mig, varför slutar du då inte att kommentera en massa hela tiden? Låt mig bara vara istället.

& om du nu känner att en flytt söderut skulle göra dig gott, så varför inte?

Vet du varför jag gjorde en blogg? Jag gjorde den för att kunna skriva av mig, om allt mellan himmel och jord, här är ett ställe där man ska förvandla tankar till ord och skriva precis vad man känner, gör osv.

För mig har bloggen varit en bra hjälp senaste tiden, för att jag ska kunna få ur mig saker jag behöver få ur mig. För att slippa hålla allt inom mig, för att orka med själv....

Ska du ta även detta ifrån mig eller ?

För just nu, just nu funderar jag starkt på att ta bort bloggen, sluta blogga för gott.

Är det en bra ide eller?


Trött, hungrig och less allt.

Just nu har jag bara trött och hungrig. Har ännu inte lagt mig för att sova, och kan inte göra de nu heller. Ska nämligen på dop idag. Så de är bara hålla sig vaken tills ikväll och försöka ta sig i säng tidigt istället. Förhoppningsvis går de bra.

Nåja, nu ska jag springa ut och röka och sen hoppa i duschen för att börja göra mig klar.


Varför kommenterar alla anonymt, vad är ni rädda för?
Nog för att de är upp till var och en själv, vill ni inte säga vilka ni är respekterar jag ditt val.
Men skulle vara kul att veta bara!

Vänskap ?

Vad betyder egentligen ordet vänskap?

Eftersom att du aldrig tycks göra fel eller ha gjort fel någon gång. Du som är så förbannat perfekt kan ju ta och berätta vad en sann vän är för någonting!

Fyfan vad jag är less på dig och dina falska ord, kan du inte hålla dig till sanningen och stå för det du säger kan du lika gärna sy åt käften!

Detta var ett svek för mycket!

TACK OCH HEJ!


the winner takes it all

Har precis sjungit singstar klart, fyfan vad vi är bra! Haha, nåja.. Så himla bra är vi kanske inte, men riktgit kul har vi haft. Tack för ännu en trevlig kväll! Kan säga att man känner att ma använt rösten en hel del ikväll/ natt! Lär ju dock inte kunna prata imorron. Menmen, smällar man får ta, kul har vi haft!




Jag kommer klara mig fint utan dig och din hjälp, den yngre som flyttar hjälper du inte ett dugg, men den äldre som bör vara mer redo och mogen för detta hjälper du hur mycket som helst. Menmen, daltar du med han, så kommer han aldrig lära sig.

Lika bra att gå den hårda vägen, som jag alltid fått göra med dig. Att få klara sig själv, helt själv! Allt som ska göras har jag alltid fått göra själv och det verkar jag få fortsätta med.

Samtidigt kanske det är bra, man ska lära sig leva livet den hårda vägen, är de inte så?


Denna gången kommer du inte lyckas sänka mig, för denna gången är det jag som kommer gå som vinnare ur detta, den är det ditt problem vad som sedan händer med dig. Ditt problem fullt ut.

Allt som du nu gjort, och hittat på kommer du en vacker dag att ångra. Bara du får lite tid att tänka, då inser nog även du vart problemet ligget.

Men tyvärr, med mig var de aldeles för sent att komma på nu. Mig har du redan tappat, för gott. Men hoppas du inser att även du har fel och brister, snart tappar du flera.

Säger inte nu att alla dina sidor är dåliga, alla har vi bra och dåliga sidor, men det handlar om att veta vilka som är vad och kunna erkänna även då man själv gör fel och inte bara söka fel hos andra!

Tack för ordet!


Besök

Singstar på G :)

Jag är starkare än du!

Har precis kommit hem från Lillpite, har hjälpt Jenny med en del saker. Alltid lika kul att hjälpa folk som är tacksam över hjälpen. Man tycker ju att det är en självklarhet att man ska vara det. Men icket, det finns vissa personer som inte alls är tacksamma.

Nåja, snart får jag främmande. Inte helt fel, skönt med lite besök så man slipper sitta hemma helt själv.

Men nu ska jag ut och röka!

Vårdcentralen.

Har precis kommit hem från vårdcentralen, pappa kom och hämtade upp mig 14.30 för att köra mig så jag skulle slippa gå då jag inte mår allt för bra. Har precis kommit hem, så nu sitter vi och surrar lite.

Snart ska dom fara hem och då följer jag med!


Akutmottagningen, vårdcentralen nästa!

Denna kväll har nog varit bland den tråkigaste och jobbigaste kvällen på länge.

Har verkligen inte varit min tur denna helg, har haft fullt upp under helgen. Superkul har jag också haft, så kul har jag nog inte haft på mycket länge. Tack för en underbar helg allihopa.

Men tyvärr slutade inte helgen fullt lika bra som den började, usch! Har precis kommit hem från akuten. Fick minsann vara där ett bra tag, men efter många om och men så fick jag äntligen komma hem. Har precis kommit innanför dörren. Nåja, men först fick jag träffa två sköterskor men dom bestämde sig snabbt för att hämta en läkare som kom efter ca 10 minuter. Skönt att slippa vänta så länge på honom iaf.

Han var väldigt fundersam på vad som kunde ha orsakat detta, men jag fick iaf tolv kortisontabletter och två antibiotika tabletter. Suck, jag som verkligen hatar att ta tabletter. Men jag kände mig rätt duktig, för jag lyckades svälja ner ALLA!

Men tabletterna fick man vänta på ett bra tag!

Sen blev det att åka hem, imorron ska jag ta ännu en antibiotika tablett som jag fick hemskickat. Sen imorron på förmiddagen måste jag bege mig till vårdcentralen för vidare koll.

Men tack för ett gott sällskap inne på rummet medans jag fick vänta på ett besked.

Nåja, nu blir det sängen!
Puss

Städning ..

Har precis kommit hem, var just förbi Lars och Anna och surrade lite med dom och pussa lite på lilleThor :)

Men nu tror jag att jag ska diska undan disken som jag har och sen dammsuga och efter det blir de att ta bort plasten från tatueringen och rengöra den och sen smörja in den.

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, på en stund får jag främmande. Men det känns ändå som att det kommer att bli en riktigt tidig kväll för mig ikväll..

Nä, då jag sitter här blir ingenting gjort!

Äntligen, tatueringen är gjord!



Dock är inte skuggningen klar, men kunde inte göra allt
klart idag då jag började blöda så mycket mot slutet.

Så om någon vecka ska jag dit och göra sista.

Kommer även bättre bilder senare.

Men det är tur folk bryr sig ändå.

Du lyckades inte! HAHAHAHAHAHA

Sen vill jag tacka pappa, cissi och grabbarna för en trevlig middag & en underbart mysig ikväll!

Jag ska hoppa på jorden tills den blir platt, sen ska jag knuffa dig över kanten!

Jag kan inte sova, fan vad jag hatar detta. Har inte kunnat sova alls dom senaste veckorna och jag håller på att bli galen. Blir jobbigt i längden då man inte kan sova på nätterna och inte på dagarna heller. Från början trodde jag att det var för att det var så otroligt varmt ute. Men idag är det inte ett dugg varmt men ändå kan jag inte sova. ÅHHHH!

Men det kan ju bero mycket på då det finns personer som gör allt för att trycka ner en och se till att livet ska bli till så mycket pina som möjligt. & just du av alla, helt otroligt!

Det är fan du som ska finnas där och stötta i dom svåra stunderna. Men så är det inte alls, för det är DU som skapar dom svåra stunderna och gör allt till ett helvete.

Då allt är nog tungt ser du till att allt ska bli så mycket värre!

Tänk om man fick föra sina egna val helt och hållet här i livet, fan vad enkelt allt vore då!


Menmen, jag kämpar på efter allt som jag alltid annars fått göra.. Jag kommer klara mig med tiden. Bara jag får lite tid att smälta allt och gå vidare. Sen vill jag bara glömma dig.



Sen har jag funderingar kring andra personer också, fyfan vilket svek. Jag trodde verkligen att du var min vänn. Men icket. Men som sagt, då livet är svårt, då det är många långa uppförsbackar det är då man ser vilka som är ens sanna vänner.



& jag trodde du var desamma, men kanske inte?

Inte en chans!

Nu sitter man bara och myser framför tvn. Jag har precis skickat isäng grabbarna. Tror dom var riktgit trötta, Oliwer somnade iaf som han sa sig ner på kudden.

På någon timme blir det att åka hem till Öjebyn igen. Sen får man väl se vad man ska göra. Ska försöka ta mig i säng tidigt ikväll. Måste upp tidigt imorron.


Sen vill jag bara säga hur jävla besviken du har gjort mig senaste tiden. Vet varför du sitter och skriver ut en massa saker i bloggen också. Allt för att jävlas bara för att jag ska må lite sämre.

Någonting måste vara åt helvete fel med dig, för att normalt sett vill man inte skada en människa så förbannat mycket som du just nu gör. Fyfan för dig!

Nu är det helt och hållet över, så nu vet du! För detta kommer jag ALDRIG förlåta!

Kom ihåg det, ALDRIG!!!

Fyfan alltså!

Norrfjärden..

Nu sitter man i norrfjärden och tar de lugnt, snart blir de att äta lite glass och bara mysa :)

Ha en trevlig kväll!

God morgon!

Jag har precis vaknat och skulle gärna vilja sova några timmar till. Men de går inte. Har planer för dagen. Vilken sekund som helst kommer pappa och hämtar mig och där ska jag spendera resten av dagen. Ikväll någon gång kommer jag hem.

Men nu ska jag nog leta fram nå kläder och göra mig klar!

Ha  det så bra :)

Fyfan!

Vilken fitta du är alltså!

Party

Nu har jag äntligen varit inne i stan och köpt en present till lillebror min :) Det är bara hoppas på att man blir nöjd med det han får. Men det tror jag, han brukar va väldigt tacksam över det han får.

Ikväll är det fest, snackade med Emelie tidigare och dom skulle vara hos Sanna så jag ska nog dra dit senare ikväll. Sen får man väl se vart man hamnar. Dom var sugen på att dra till skellefteå, men själv så vet jag inte om jag var allt för sugen på det. Menmen, vi ser ju hur de blir!

Men nu tror jag minsann att jag ska börja fixa håret och leta fram kläder till kvällen.

ha en trevlig kväll!


:)

Nu börjar mitt nya liv, jag har inte tänkt sitta och fundera på vad jag gör för fel hela tiden. Jag har själv kommit fram till att denna gången är det inte jag som gjort fel utan det är du.

Jag trodde verkligen att du ville ha lugn och ro, men då du väl fick det så drar du igång nästa sak och hoppar på mig och påstår att jag har gjort en massa saker som jag fan inte gjort.

Fan vad jag är less på dig och ditt srams.

Jag ska inte längre sitta och fundera, alla som håller på och gormar släpper jag bara taget om. Ni får gå er egen väg.

Men jag tycker att de är lågt, riktgit lågt att ni säger upp kontakten med mig för saker jag inte ens har gjort. Menmen, det är erat val och erat problem, det är ni som går miste om saker.



Sen vill jag tacka mina vänner som funnits vid min sida och hjälpt och stöttat mig i dom svåra stunderna, ni är GULD! & ni vet själv vilka ni är!

Helgen är iaf fullt planerad, ikväll blir det nog att ta de lugnt, kanske blir att dricka lite. Har inte bestämt mig ännu. Imorron kommer pappa och hämtar mig, ska käka där och umgås. Lär bli riktgit mysigt :) Sen på söndag blir det en tatuering. Fan vad jag längtar alltså. Har väntat på detta så länge nu och nu är det dax :)



Nåja, nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar, på ett tag blir det nog att dra in till stan och inhandla några presenter.

Pusssss!


RSS 2.0