vart är vagnen?

Melker har precis vaknat efter sin tupplur, på en liten stund ska han få äta en banan och sen blir de att mysa framför tvn tills pappa kommer hem.

Då åker vi och handlar lite för att sen åka hem och bara ta de lugnt, kanske städa lite och så. Med andra ord kommer inte denna dag att vara så händelserik. Hade tänkt ta mig en promenad idag med vagnen men det märkte jag ju att det inte gick när vi klev upp i morse då Christian hade glömt att ta in vagnen från bilen. Men förhoppningsvis ska de vara härligt väder ute imorgon med. Lite sol hade ju inte skadat.

Nu ska jag mysa lite med min gladfis!
På återseende!

Städa städa...

Om man skulle ha skruvat upp volymen på stereon och plocka de sista innan man ska greppa dammsugaren och dra den över golvet. När jag är färdig med de ska jag nog kolla på gossip girl avsnittet som jag har osett och efter de laga mat.

Vi hörs ikväll!

-

Idag startade jag och lilleman dagen 07.50. Melker fick ligga kvar i sängen medans jag gick och gjorde i ordning hans frukost som bestod av gröt.

Efter att han hade ätit gröten och fått torr blöja fick han sitta med mig vid bordet medans jag åt frukost och sen blev det en del busande. Har även hunnit med att diska och bädda rent i sängen. Nu ligger lilleman och vilar för han var så fruktsnsvärlt trött.

Nu ska jag gå och ta lite nässpray och efter det lägga mig i soffan och kolla tv.

bus

Melker åt gröt för en stund sen och nu ligger han på golvet och leker med sina saker. Men han börjar vara lite gnällig så han börjar nog vara trött. Jag ska gå och lägga honom nu så han får vila.

Idag ska vi nog inte utanför dörren. det är så kallt ute. Så vi tar en städdag istället. Eller jag, Melker får leka under tiden jag städar.

Nu ska jag lägga lilleman,
på återseende!

Nu ska vi storhandla.

Jag kom precis hem från BVC. Kring 14 tiden kom Christians mormor och morfar hit. Vi satt och surrade en liten stund innan vi drog på oss kläderna och satte oss i bilen för att åka mot öjebyn. Melker skule nämligen på 6 månaders kontroll. Egentligen skulle vi ju dit förra veckan men pga att barnläkaren var sjuk så blev de inställt.

Det fick kanonbra! & nu sitter jag hemma helt själv och inväntar hjärtat. När han slutar drar vi till Luleå för att storhandla.Vi brukar aldrig storhandla, men nu ska vi ta och börja med de. Är så jobbigt att åka och handla helaste tiden. Melker fick följa med gammelmormor och gammelmorfar hem till dom så att vi kan handla i lugn och ro. Minns inte sista gången det inträffade att vi kunde handla i just lugn och ro.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar.
på återseende!

Vi fick lägenheten!

Jag och hjärtat har precis ätit middag och nu sitter jag vid datorn och Christian och Melker sitter brevid i soffan och myser tillsammans. Vi skulle behöva åka iväg och handla lite, men helt ärligt vet jag inte om jag orkar. Vi får helt enkelt se hur vi gör.

Idag fick vi också veta att vi fick lägenheten som vi var och kollade på. Skönt, så snart får vi en större lägenhet och Melker får ett eget rum.

Nu ska jag sätta mig och mysa tillsammans med grabbarna.
Vi hörs!

Jag har precis blivit medlem, bli medlem du också!

Jag har precis blivit medlem på en kanonsida, man samlar poäng och när man har samlat ihop endast 1000 poäng kan du välja ett presentkort som du får hemskickat direkt i brevlådan helt utan extra kostnad. Om du blir medlem nu så får du 500 poäng redan vid registrering.

Vem kan tacka nej till ett helt gratis presentkort som du sen kan shoppa kläder för? Klicka in HÄR och registrera dig på stört!

Gratis bio.

Jag har blivit medlem på gratisbio för ett tag sen och vill tipsa er om denna sida, man samlar poäng genom att vara med och tävla om olika saker, besöka hemsidor och om man beställer kläder på vissa sidor får man poäng även för det. Sen kan man välja att växla in sina poäng mot biocheckar, man kan även växla in sina poäng mot presentkort på olika klädbutiker och matbutiker. Det går snabbt och enkelt att samla sina poäng och vem skulle tacka nej till ett gratis presentkort?

För att komma till den sidan kan du klicka HÄR !



-

Då var helgen här igen, så skönt. Melker ligger och vilar just nu och jag sitter vid datorn samtidigt som jag tittat på tv. Om en timme slutar Christian jobbet så när han kommer hem åker vi och handlar mat inför helgen.

Sen skulle jag behöva städa lite när vi kommer hem igen, sen har jag ingen aning om vad man ska ha gjort resten av helgen.

Nåja, nu ska jag kasta i mig en smörgås.
Vi hörs!

-

Idag blev det inte något bvc som de var tänkt, barnläkaren var sjuk som han skulle träffa idag så nästa vecka fick vi en ny tid.

& vad ska man göra resten av dagen? Christian jobbar över och vi har inte någon vagn hemma för den är i bilen som står på Christians jobb. nåja, blir att städa då kanske?

Ingenting att göra.

Christian ligger i vår säng och matar Melker och efter att lilleman har ätit så ska han sova. Får se om det kanske blir en film sen tillsammans med hjärtat. Annars händer väl inte allt för mycket.

Orkar inte sitta vid datorn, vi hörs!

Nu är helgen här, underbart.

Idag har jag en liten kille här hemma som är på väldigt bra humör, han skrattar och pratar som mest hela tiden. Till och med nu när han ligger i sängen för att han ska vila. Men han surrar bara på och när jag kommer in till rummet för att ge honom tutten och slå igång sängmobilen skrattar han bara åt mig och tycker att det är jätteroligt. Vill egentligen bara ta upp honom och pussas och kramas med honom men gör jag de och han är vaken mycket längre till kommer han bara bli övertrött och resultatet av de blir att hans humör kommer att bli mindre bra.

Om lite drygt en timme kommer hjärtat hem från jobbet, då ska han få bada lilleman medans jag diskar. Annars vet jag inte vad vi skulle ha gjort. Funderar på om vi skulle ha åkt till Rosvik och hämtat hem vagnen som Christian glömde kvar där sist han var och skruvade i skotern medans jag var sjuk. Nåja, jag får väl se vad han säger om de, det är ju han som kör och därmed får bestämma ifall han orkar köra.

Nu tror jag minsann att Melker har somnat, & jag ska lägga mig i soffan och kolla lite tv under tiden han sover. För sen då han vaknar är de full fart igen.

På återseende!

En 2:a är aldeles för liten för oss 3.

Nu har jag precis diskat bort all disk som stod kvar sen gårdagen. Skönt att ha de bortgjort. Melker ligger och vilar sedan en stund tillbaka. Men eftersom att han nästan aldrig vilar någon längre stund så lär han nog vakna snart.

Igår kväll satt jag och Christian och kollade på lite lägenheter, 3:or alltså. Känns som om de är aldeles för trångt i denna 2:a. Det ligger leksaker överallt och vi har ingenstans att stoppa dom heller. För Melkers leklåda räcker långt ifrån till. Hjärtat skulle ringa till HSB och höra med dom angående 3:orna som dom har ute. Sen eventuellt ska vi prata med RAWI också. Sen får vi se hur de går.

nu ska jag kolla lite tv.
Men vi  hörs!

-

Idag har dagen gått väldigt lugnt till, vi har bara suttit hemma jag och Melker och tagit det rätt så lugnt. Diskat och plockat lite här hemma. På eftermiddagen kom Melkers gammelmormor och morfar och farmor förbi och hälsade på.

Hjärtat jobbade över idag så när han kom hem for vårt främmande och vi satte oss i bilen för att åka till Melkers morföräldrar där vi blev bjuden på mat, kaffe och en massa surr.

Nu känner jag mig näst intill frisk vilket känns väldigt skönt! Så jag funderar på om vi skulle ha varit till Rosvik och hämtat hem vagnen som är där så jag och lilleman kan ta oss en promenad.

Hjärtat duschar just nu och då han är klar ska vi lägga oss i sängen och kolla på en film, vi hörs!


Om man skulle bli frisk nu kanske?

...Melker har varit frisk nu ett par dagar och är lika glad som alltid. Men nu var det tydligen min tur att bli ordentligt förkyld med feber och hela rubbet. Hoja, men förhoppningsvis är jag snart frisk och jag hoppas verkligen inte att Melker åker på denna förkylning igen.

Melker ligger och vilar just nu och han har precis ätit en flaska ersättning. När han vaknar kommer han nog att vilja fortsätta kuta runt som en tok i sin gåstol.

I eftermiddag får jag vila, Christian ska nämligen till Rosvik en sväng så han tar med sig Melker då jag är sjuk.

Nu ska jag nog gå och vila med min prins!

Vi hörs!

Här kommer bilderna från jul, jag vet att de tog lång tid. Men bättre sent än aldrig?


Melker sitter hos sin morfar


Melker och pappa


jag, vet inte riktgit vad jag håller på med.



Melker får paket från tomten


Alva får paket av tomten


Oliwer får paket från tomten



Melker öppnar paket.

Lite bilder från julen i alla fall, men långt ifrån alla!

Hit och dit.

Denna dag har bestått av att hälsa på både i Rosvik och i Norrfjärden. Vi har även hunnit med att vara och kolla på en längnhet, en trea så de blir så himla trångt i tvåan där vi nu bor då Melker har så mycket leksaker så man vet som aldrig vart man ska lägga dom. Men det är även tre andra som har bokat sig på denna trea och vi har plats 3 av 4 så jag har inga större förhoppningar på att vi får denna lägenhet.

Sen när vi kom hem har vi bara busat med Melker, städat och nu ska jag snart lägga mig i ett varmt bad och koppla av vilket känns välbehövligt efter all stress dom senaste dagarna.

Vi hörs!

Då var julen bortstädad för denna jul, nu är det nästan ett år kvar tills de ska fram igen.

Idag har hjärtat slutat tidigare från jobbet, han slutade redan till lunch så nu är han ledig resten av veckan. Det känns väldigt skönt och roligt att få ha honom hemma nu ett par dagar till. När han kom hem duscha han medans jag satt vid datorn och Melker vilade.

Sen när Melker vaknade så satte vi oss i bilen för att åka och handla lite nödvändigheter och även in till stan för att köpa en lampa vi fick i presentkort av mina föräldrar. Dock fanns inte lampan vi hade tänkt köpa men vi hittade en annan som vi fastnade för som vi köpte. Sen åkte vi vidare för att hälsa på i Rosvik hos Carina och Gunnar.

& ja nu är vi hemma och vad vi har gjort sen vi kom hem kan ni nog lista ut med hjälp av rubriken. Julen är nämligen bortplockad och bytt gardinerna till dom vi hade innan julen. Oj så skönt att ha de bortgjort.

Christian ger Melker sitt kvällsmål nu och sen ska han få sova så ska vi sätta oss i soffan och mysa framför tvn.

Vi hörs!

Wiiiiiiie!!

Denna natt har gått lite bättre, eller mycket bättre om man jämför med natten till igår. Dock har de ändå varit väldigt mycket gnäll och tjorv. Men nu är vi uppe och Melker ligger på golvet och leker med sina leksaker. Snart ska han få äta och efter de blir de vila lite för honom.

Nu ska jag kila, på återseende!

Suck

...även denna natt har varit riktigt jobbig. Som tur var så är Christian ledig idag så han kunde hjälpa mig och tog över kring halv 5 då jag endast hade fått sova 25 minuter. Tusen tack för de!

Nu är Christian iväg en sväng för att göra lite ärenden och Melker ligger och vilar. Tror minsann att jag ska lägga mig ner i soffan och vila lite själv. Vi hörs!

Hur känns de att sova en hel natt?

I lördags missade vi fångarna på fortet så vi har kollat på de nu på datorn, jag tycker inte alls att de är likabra som de var förut. Men de blir väl alltid så när ett program har gått väldigt länge.

Idag har vi varit på ranten hela dagen lång. Christian ligger och ska natta Melker som somnade för en timme sen men som nu började gnälla lite. Senaste nätterna har han börjat göra så och jag har ingen aning om varför. under natten har han också tjorvat på ganska så mycket. Förhoppningsvis blir de bättre snart. Man blir så fruktansvärlt trött när man inte får sova ordentligt under natten.

Nåja, ska kolla på tv nu, men vi hörs.

En promenad med vagnen kanske?

...Lilleman sover sen ett par timmar tillbaka och jag ska nog börja göra mig klar för sängen för att sen lägga mig i sängen och kolla på en film tillsammans med Christian. Imorgon blir det nog en lugn dag skulle jag tro, om de är härligt väder ute ska jag nog försöka slita ut Christian på en promenad med vagnen. Var ett bra tag sen man tog sig en promenad med den. Vilket inte är allt för konstigt eftersom de har varit SVINKALLLLLLT UTE!

Nåja, sängen väntar!

Då var vi inne på ett nytt år.

Gott nytt år på er alla!

Idag har jag inte gjort allt för mycket, sov till halv 11 då jag klev upp åkte vi hemmåt. Vi sov nämligen i norrfjärden i natt.

Sen jag kom hem har jag städat lägenheten och förberett maten. Så nu inväntar jag bara grabbarna som förhoppningsvis är på väg hem nu. För jag är superhungrig. Ikväll ska vi nog bara ta de lugnt framför tvn.


RSS 2.0