=)

För jag är starkare än du,
ja jag är starkare än du de har jag lärt mig nu ;););)


Helg helg!!

Äntligen är de helg :)

Om bara någon timme ;)

Just nu gör jag inte så mkt, var just på en kort prommis med Baloo & ja, nu sitter jag här. På någon timme ska jag iväg och göra en sak men de håller jag för mig själv för att inte någon ska kunna ta glädjen... Sen är det bara att vänta och se, håll tummarna.

Idag tror jag inte att de blir att göra så mycket, blir nog mest att ta de lugnt.

Kanske ska ta och kolla lite filmer som jag var för ett bra tag sen och lånade av pappa och Cissi. Kanske snart börjar vara dax att lämna igen dom?

Nåja, nu ska jag fortsätta snoka runt.

Puss&kram


Jag ser de snöar, jag ser de snöar!

Fan så härligt då de äntligen kommer lite snö. Idag har vi varit ute hela dagen, pappa grabbarna och cippan har varit förbi på besök. Trevligt trevligt, busat en del med hundarna men även med grabbarna, blev lite snöbollskrig ;)

Idag blev de snabb och enkel middag, pyttipanna, rödbetor och stekta ägg. Blev lite ont om tid då vi skulle till norrfjärden. Vi ska köra dom till havsbadet, där dom ska äta och kolla på någon show.

Nåja, ska vara lite social!
Pusstjaa!

Lekstund med Baloo

Nu har jag precis haft en liten lekstund med Baloo :) Så nu börjar han bli trött och ska nog snart vila en stund. Man kan ju alltid hoppas så man får andas lite själv.  Men nu ska jag ta och kika så han inte gör något dumt. ;) Nu har jag fått sällskap av Oliwer som precis har kommit hem från skolan.

Vi hörs, Ta hand om er.
Kram / Stina

Vad har ni för problem?

Sitter för tillfället i norrfjärden. Blir här ett par timmar till, sen vet jag inte riktgit vad som händer. Någon som är sugen att hitta på någonting? Hör i så fall av er.

Idag på morgonen var jag till tandläkaren, de gick relativt bra. Men nu sitter jag med en bedövad käft, det känns inte fullt lika kul. Har nämligen lyckats bita sönder en lagning. Nåja, nu är de fixat iaf.

Sen då man loggar in på bloggen för att skriva ett inlägg känns det inte allt för kul att se kommentarerna som kommer. Om de nu är så att ni inte känner mig men ändå stör er så förbannat mycket på mig som person, varför ens läsa bloggen då? Men jag vet nog mkt väl vem de är som skriver trots att dom säger sig vara okända osv. Jag skulle uppskatta om ni kunde stå för vem ni är.

Men ni kanske inte vågar de för att det är en massa skit som ni skriver, det ligger inte ett enda sant ord i allt som ni skriver.


Sopa rent framför er själva innan ni klagar på andra.


Ta hand om er!
/ Stina

Norrfjärden med vovven :)

Nu sitter jag i norrfjärden, jag och lilla vovven är här på besök :) Oliwer busar för fullt med han. Haha, nåja.. Nu ska jag vara lite social!


RSS 2.0