Skaffa dig ett liv.

Skaffa dig ett liv, du som har så mkt problem med allt som har med dig att göra, då de är så synd om dig. Du som har det så svårt, prova lägga ner din energi på dig själv istället för på att förstöra andras lis så skulle du nog också må mycket bättre. Eller är de så att du lever för att förstöra andras liv?

punkt!

Jag fattar verkligen inte vad de är du håller på med! Nu kanske det är dax att växa upp va?

Imorgon kommer jag gå och göra ytterligare en polisanmälan på dig!
Din satans kärring!


;D

Nu blir de film och mys! ;D


Jag hatar dig, jag hatar dig...

Tur jag kan bilda mitt eget liv så jag inte tvingas sitta med dig. Fyfan, äckel.. Jag tycker synd om den lilla som inte har någon annan stans att vända sig. Men om du kan misshandla mig som är din dotter, vad kan du inte göra med den mindre då som inte alls kan göra någonting åt de?

Till dig, just dig du vet vem du är!

Efter att jag fått alla mina saker som du tagit av mig vill jag aldrig mer veta av dig. Du är ingen riktig mamma, du har inga känslor för någon eller något. Du är ett monster!

Jag hatar dig och då menar jag verkligen att jag HATAR dig. & att du påstår att jag har misshandlat dig, de bevisar bara hur sjuk du är.

Att man kan misshandla sitt eget barn, hum... Normalt sett misshandlar man inte sina barn..

FAN VAD JAG HATAR DIG!

Äntligen har jag fått upp mina ögon för vem du egentligen är & de alla har sagt stämmer så jävla bra.


 GÖR DE RÄTTA OCH SÖK HJÄLP FÖR DU ÄR SJUK!


?

meningslöst och bortkastat?


Skulle du kunna slå dina barn?

Jag kom hem för bara en liten stund sen. Har umgåts med Jossan, David, Johan och Vickan idag. For in till stan och käkade, riktgit gott. Senare på eftermiddagen drog vi iväg till luleå där jag inhandlade lite kläder. Aldrig helt fel, en mjukisdress. Grymt skönt måste jag säga.

Efter de drog vi hem till mig, jag duscha och så. Sen in till stan och träffa lite folk, sen till Jossan och David och efter de in till stan igen.

Träffade även på ett riktgit fyllo ;) HAHA! Tror verkligen att du behövde sängen, helst ett par timmar innan vi träffade dig också.

Nåja, nu sitter jag hemma. Funderar på att leta fram någon film och kolla film och sen försöka sova!
Förstår mig inte riktgit på dig, hur man man slå sina egna barn? Själv skulle jag aldrig och då menar jag ALDRIG kunna kröka ett hårstrå på mina egna barn. Du behöver verkligen hjälp!!!!!!
Eller de kanske bara är jag som är ute och cyklar, men de är iaf min åsikt, tror inte att ni heller skulle kunna stå och slå och sparka på dina barn. ELLER?


Hur är du funtad som förälder?

Hur kan man slå sina egna barn?


Arg, less men framför allt besviken!

Fattar inte hur du kan bete dig som du just nu gör. Vi har inte gjort annat än ställt upp på dig. & jag har hjälpt dig trots att jag själv egentligen inte har orkat.

Men vad är tacken?

Jo, tacken är att du skiter i oss alla.

Du som har jobbat riktgit länge för att få allt bra, då allt börjar bli bra så gör du helt enkelt så som du sagt att du inte vill ha de.

Just nu förstår jag inte alls vad det är du vill, hum.. Men allt du sagt är väl bara lögner eller? Allt som du sagt till alla. Då du har berättat för alla precis hur du vill ha ditt liv & du har sagt att "detta" kommer du aldrig mer att göra.

& helt plötsligt gör du de du säger att du aldrig mera skulle göra, eller de lutar iaf åt de hållet. Hum, har allt bara varit en lögn ELLER?


RSS 2.0