Söndag och imorron en ny vecka..

Ja helgen har varit hur mysig som helst, orkar inte riktgit uppdatera så jag skiter i de och uppdaterar imorron istället. Nu blir de film för mig och hjärtat. Vi hörs!

Här är de tv mys på mornarna..

Ja, som sagt.. Just nu sitter Melker i sin babysitter och kollar på tv och jollrar för fullt & jag sitter i soffan och kollar på barnprogram med honom medans jag sitter här vid datorn. Idag är de fredag vilket känns skönt. Idag slutar hjärtat tidigare, klockan 14. När han kommer hem ska vi hjälpas åt att städa upp efter tapetseringen som hjärtat gjorde klart igår.

Efter de kommer Carina (christians mamma) hit för att se hur vi har fått i ordning nu då hela lägenheten är omtapetserad och vi har kunnat sätta upp alla hyllor och så. Sen ska Melker följa med henne hem till Rosvik där han kommer att spendera natten så jag och Christian kommer att kunna ha egentid hela kvällen. Sen far vi nog och hämtar honom igen redan då vi vaknar.

Nu ska Melker få en torr blöja och flaskan! Sen ska han vila en liten stund i sin säng.
Vi hörs!

Bildbomb


Magen en månad och 5 dagar innan plutten tittade ut :)


Några timmar gammal


några dagar gammal

   
& här är han bara större och större! Nu har han till och med hunnit bli tre månader!

Har inte tömt kameran på ett tag, men inom kort lär de dom nyaste bilderna komma upp på bloggen.

De kändes som om de var igår jag vaknade upp och hade regelbundna värkar och kom in till förlossningen och födde min underbara son. Tiden bara springer iväg, tyckte att det var nyss dom la upp honom på magen för grattade till en supersöt son. & då jag låg där och tänkte på att han inte alls var vad jag hade föreställt mig, (eftersom jag hade föreställt mig en jättebebis på 5 kilo som skulle vara flintskallig) men i själva verket kom de en liten och nett pojke som endast vägde 2965g, 48 cm lång och med en massa hår på huvudet & förutom de så tänkte jag bara på hur perfekt han var, han var världens bästa son och han var min son! Jag älskar honom över allt annat!


hoppas hoppas ...

Ja nu är tapetseringen i full gång i vårt kök, enda rummet HSB inte tapetserade. Idag då hjärtat kommer hem från jobbet ska han göra de sista och sen är de bara att böra storstäda. Nåja, men de blir ju fint iallafall..

Idag hoppas jag verkligen att bilderna kommer som jag har framkallat så jag får stoppa in dom i melkers fotoalbom..

Annars lär de väl inte hämda allt för mycket antar jag..

På återseende!

Idag är de ingen bra dag..

Idag blev de sovmorgon. Jag vaknade av mig själv 07.20 så jag klev upp och tog på mig kläder och så där. Efter 20 minuter hörde jag världens vackraste Melker surra och skratta i sängen sin. Så han sov till 07.40 & var världens gladaste då han vaknade. Han fick komma upp jag böt blöja och gjorde mat till honom och sen har han kollar på tv en stund och surrat på.

Nu har han precis somnat, så då satte jag mig här.

På ett tag kommer hjärtats mormor och morfar hit och dom ska köra mig till tandläkaren och sen ha Melker en stund medans jag är där. Åh, jag gruvar mig jag hatar verkligen att vara hos tandläkaren. Menmen, ett ont måste, eller måste och måste men.. Lika att fara dit, sista gratisbesöket nu då.

Nåja, nu blir de att göra lite nytta!
På återseende.

Beställt ännu fler kort för att sätta in i Melkers fotoalbum.

De är så roligt att kolla på "vanliga" kort så jag har skickat in ännu fler kort från då han är riktgit liten för att stoppa in i hans fotoalbum vilken han själv säkert kommer att uppskatta senare då han blir stor.

Nu vaknade lilleman så jag ska plocka upp honom och byta hans blöja sen blire käk för honom och efter de kommer Tora hit på besök.

Här kommer en bild på Melker från då han är riktigt liten:

tre dagar gammal

sov du lilla .....

Nu har lilleman precis somnat. Då vi var i Luleå idag köpte vi två filmer. Så blir de filmmys i sängen tillsammans med min älskade. Sen är de sova som gäller, börjar redan bli trött. Bäst att sätta igång filmen så jag orkar se hela..


Lilleman endast några timmar gammal!

På återseende!

En leksaksbutik som har tamefan allt förutom gåstolar...

Jahaja, gubben var idag och kollade synen och den var inte bäst direkt, så glasögon blir de även för hans del nu då. Han tog hem några bågar och har precis bestämt sig för vilka han vill ha. Jättefina men hoj så dyrt de är men glasögon!

Nåja, efter synkollen for vi förbi öjebyn för att hämta Christoffer och sen vidare till Luleå. Vi åt på donken och sen handla lite på Willys och efter de in på en leksaksbutik för att kolla en gåstol och gissa vad? Dom sålde inte ens gåstolar. Så vi får ta och köpa de på barnens hus här i piteå istället.

För en stund sen kom vi hem och hjärtat håller på att spackla och imorron ska han tapetsera köket.

Nu ska jag mysa lite framför tvn tillsammans med sonen.
På återseende.

Början på en ny vecka

Idag är de måndag vilket betyder att de är väldigt länge kvar tills de är helg igen. Vardagarna är så tråkiga då de inte finns allt för mycket att göra, om folk inte jobbar så pluggar dom eller är på läkarbesök .. Christoffer har precis varit här och fixat så nu har vi fått igång vårt trådlösa internet vilket är skööööönt!

Nåja, hjärtat är just nu och kollar sin syn då han nästan varje dag har fruktansvärt ont i huvudet. Så snart får man se om han ska ha glasögon eller inte. 
Sen när han kommer hem ska vi till Luleå och handla lite sen blire att äta på donken.

Nu ska jag mata lilleprinsen! 

Vi hörs! 


Goodiebag

Jag är med och tävlar om en goodiebag, var med du också här hittar du tävligen.
http://pappasguldkort.blogg.se/2010/october/tavling-vinn-en-goodiebag-fylld-med-det-har.html

Ha en fortsatt trevlig söndag

Fullspäckad dag..

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon. Hjärtat klev upp med Melker i morse då han vaknade och jag kunde fortsätta sova. Halv 10 klev jag upp för att göra mig klar. Sen åkte vi och handlade, då vi kom tillbaka var hjärtats pappa, yvonne, Leo (hans lillebror) och hjärtats farmor här.

Vi satte oss och surrade och fikade, svart ska vi till Luleå och kolla på nå haloween kläder till Leo, sen blir de nog också att springa in på andra affärer också.

Nu ska Melker äta och sen beger vi oss!


100 år

Jag loggade in här på bloggen tidigare idag och såg att de var förbannat länge sen jag skrev någonting hära. Men tiden har inte funnits, eller ti har funnits men jag har valt att lägga den på annat än bloggen. Men nu kanske de börjar vara på tiden.. Melker har hunnit bli så stor så man behöver inte gå omkring med honom hela tiden i famnen..

Idag blir mammas lilla skatt tre månader :)Nu vaknade mammas prins, men vi hörs!

RSS 2.0