Ingen nytta gjord idag inte..

Idag har det inte hänt allt för mycket, har inte fått så speciellt mycket gjort heller tyvärr. Imorron ska jag nog ta och städa upp här lite, så de blir riktgit rent och fint.

Då jag kom hem från skolan surra jag en del i telefon för att fixa lite saker. Men till sist tog strömen i telefonen slut tyvärr. Laddaren hade jag inte hemma heller, glömde ta med den då jag for hem. Hittade ingen här i öjebyn som hade en laddare som jag har.

Så jag prata med pappa så då kom han hit med en som dom hade liggandes hemma.

Pappa, Rasmus och Oliwer stannade kvar en stund och surrade och Oliwer busade en hel del med katten. Haha, han är så söt!

När dom for lagade jag middag, blev en köttgryta med wookgrönsaker och ris. Mums!

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv och bloggar lite också. Men nu började programmet om, så jag ska fortsätta kika på tv. Sen börjar unga mödrar, så de ska jag också kolla på.

Hur har er dag varit?


Puss

Skoldag nummer ett.

Första skoldagen är nu avklarad, var inte allt för tuff. 40 minuter, vi fick schema, busskort och så gick vi igenom schemat. Haha, sen bar det av hemåt med bussen och ja.. Nu sitter jag här, kollar tv och bloggar.

Nu ska jag gå ut och röka!
Puss

Åh, snart börjar skolan.

Jag känner mig inte ett dugg sugen på att börja om skolan. Men imorron börjar den.. De är bara försöka kämpa på. Fördelen med att skolan börjar om nu är väl att man får en rutin.. Man sover inte bort dagarna och sitter inte uppe hela nätterna.

Nåja, nu ska jag snart hoppa i duschen och sen börja göra lite nytta.

PUSS!

Luleå..

Idag blir de att dra till Luleå och handla lite :)

;)

Snart snart snart :):):)

Tomt..

I torsdags skickade jag ett mess till pappa och frågade om jag skulle få låna lillebror hem till mig från fredag till lördag. Kändes lite jobbigt att behöva sova själv. Haha, man blir fort bortskämd. Givetvis fick jag de, så pappa kom med han igår på eftermiddagen. Då han kom var vi och handlade, sen börja vi tvätta eftersom att jag hade tvätttid mellan 19-22. Sen plockade vi fram godis, chips, dricka och slog på kalsson på taket. Så troligt söt film, sen busade lilleman en del med lill kissen som vi har skaffat oss. Helt klart en underbart mysig kväll som måste göras om.

Kring ett kom pappa för att hämta han & då bestämde jag mig för att följa med till norrfjärden. Nu har vi precis ätit middag. På en stund ska jag ta och platta håret och sen sminka mig. Ikväll blir det att dra in till stan & checka läget! Vi kanske ses där!

Nåja, nu ska jag gå och ta en alvedon & sen blir de att gå ut på balkongen och ta en rök..

Jo, förresten... Imorron ska jag tatuera mig!!

Ajja, vi hörs!

ÄNTLIGEN!

Nu har jag städat klart & det känns riktgit bra. Har dammsugit, skurat, diskat, dammtorkat, bäddat rent i sängen & bokat tvättstugan. Nu ska jag kila ut och ta en välförtjänt cigg och sen blir de nog att ligga i soffan och glo på tv eller någonting. Om det nu inte är någon som är sugen på att göra någonting ?

Hör av er i så fall.
Full rulle hela dagen lång.

Åh, idag vaknade vi av larmet kring 9 i morse. Då var det bara att kliva upp och kasta sig i kläderna för att fara in till stan och göra lite ärenden. Då de var klart var det bara iväg och handla och sen var det tänkt att jag skulle städa. Men det blev inte riktgit så, då jag kom hem så la jag mig i sängen och vilade en stund, kolla runt lite på datorn och sen började jag städa.Efter en stund skulle jag ta mig en kort pause, men den korta pausen blev till en lång pause istället. Men inte gör de någonting. Ska snart ta och fortsätta med städningen så det blir rent och fint här hemma. Alltid skönt när man ser sig omkring då det är rent och fint.

Men då man väl kommer igång med städningen kan man nog inte göra någonting värre än att ta en "kort" pause. För då har man inte någon lust att fortsätta sen. Menmen.....

Nu är de fan bara att ta tag i detta så man blir klar någon gång. Men innan jag börjar om med städningen så blir de att gå ut och röka!

Kastar nog in ett nytt inlägg lite senare.

PUSSSS
!

:)

Har precis fixat håret och så efter en välbehövlig dusch. På en stund blir det att dra till Luleå och fixa lite saker. Sen får man väl se vad som händer.

Hum, snart börjar skolan om. Suck, känns tiktgit tungt. Måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet också.

Nåja, ska gå ut och sätta mig och ta en rök.

Usch så varmt!

Men man kanske inte ska klaga då värmen väl är här eller? Men det börjar bli intensivt nu, man orkar inte göra någon nytta som att typ städa, laga mat osv. Nåja, idag har jag faktiskt tagit mig i kragen och städat en del. Men är fortfarande inte klar, men börjar dock bli hungrig. Funderar på att laga mat så man kan stoppa något i magen och så man får lite energi till att städa klart.

Det har varit riktigt dåligt med uppdatering sen jag öppnade min blogg igen. Men det har varit så fruktansvärt bra väder denna vecka så man har inte alls haft någon vidare lust att sitta och blogga framför datorn.

Nu blir de att kila ut och röka och sen laga mat!
Mums, jag är hungrig som FAAAAN!


Pussdå!

Bloggtorka!

Nu har det varit en riktig bloggtorka. Min skalle har varit helt tom på ideer om vad jag kan skriva om. Sen har det nog också med en del idioter att göra. Nåja, men nu ska jag försöka börja om med bloggandet.


RSS 2.0